lørdag den 16. juli 2011

Turen går i sommerland

En anden ting der også er blevet populært inden for de sidste år er fællesture til sommerland - især Djurs og Fårup. Ligesom cosplay walks arrangeres de både af private og foreninger. Anime Kita har de sidste to år haft en årlig fællestur til Fårup Sommerland, hvor folk også møder op i cosplay. Faktisk er de af sted i dag. Emilie-itachi Fassbinder Uchiha har også afholdt en tur til Djurs Sommerland i 2-3 år nu. Hendes tur fandt sted tilbage i juni.

Jeg har ikke selv deltaget i nogen af turene, men kernen i dem virker til at være hygge sammen med venner evt. i cosplay, hvis man har lyst. Det kan måske ses som en videreudvikling af cosplay walks. Det giver også folk mere mulighed for at møde nye folk uden at skulle anskaffe sig et cosplay. Selvom man godt kan deltage i cosplay walks uden, tror jeg godt, at man kan føle sig lidt malplaceret hvis næsten alle andre har cosplay på, og man ikke selv har.

Jeg tror, at det er meget godt for miljøet, at der også findes mere "casual" events, man kan deltage i. Ligesom til cosplay walks virker mængden af mennesker til at være begrænset. Et sommerland er også et aktivt sted, så man kan altid give sig til et eller andet. Så selvom man måske ikke er så god til at snakke med nye mennesker, kan man stadig lave ting sammen med dem og dele oplevelser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar