onsdag den 28. marts 2012

Chibi Gaffa Event 2 i weekenden

På fredag er det tid til Grenås nye forening Chibi Gaffas andet event. Ligesom første gang finder det sted på Campus Djursland. Det hele er blevet organiseret via Facebook. Se eventet her. Det kræver dog ingen tilmelding at deltage til eventet. Ønsker man at overnatte eller deltage i fællesspisning skal man dog skynde sig, da sidste frist for tilmelding er i dag og deadline for betaling er i morgen. Det er gratis første gang man deltager i et Chibi Gaffa event. 

I eventbeskrivelsen står der ikke rigtig noget om, hvad eventet vil byde på af aktiviteter, men da spørgsmålet kom på væggen, blev der svaret dette: 
"Det er et weekendsevent, hvor vi vil spille spil, synge karaoke, snakke om anime/manga, tegne, læse manga og hvad vi ellers kan finde på"
Så det lyder til at blive et meget klassisk hyggeevent. Pt. er der 17 sat som "Going" og 11 som "Maybe" på Facebook, så jeg tror, det bliver et stille og roligt event, hvor man nemt kan lære folk at kende. Jeg skal ikke selv af sted, men jeg vil da opfordre folk i lokalområdet til at lægge vejen forbi eventet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar