fredag den 9. august 2013

Miniserie fra Jiro Taniguchi

Imens mainstream børnemanga fortsat lige så stille svinder ind på hylderne hos de danske boghandlere, så fortsætter Forlaget Fahrenheit heldigvis med at udgive Jiro Taniguchis voksenmanga. ^^ I denne omgang får vi fornøjelsen af Senseis mappe 1. For første gang ser det altså ud til, at Fahrenheit kaster sig ud i en serie - omend kun på 2 bind.

Bind 1 udkom i juni, og bind 2 er sat til at udkomme til september. Dog har Fahrenheit flere gange udskudt en udgivelsesdato. Jiro Taniguchis sidste titel Min fars dagbog blev næste udskudt et halvt år, så man kan aldrig vide. Foreløbig skriver jeg bind 1 på min ønskeseddel til jul. Forhåbentlig når bind 2 også komme ud inden jul. Jeg synes nemlig, at det ville være rarest at kunne læse dem kort efter hinanden.

Kort beskrivelse af historien, taget fra Fahrenheits hjemmeside:
"Tsukiko lever et stille liv med indbyggede vaner. En dag møder hun på sin stambar en ensom, elegant mand, som er mere end 30 år ældre end hende selv. Han virker bekendt, og snart finder hun ud af, at det er hendes tidligere gymnasielærer. Hun er single, han bor alene. Langsomt opstår et tæt forhold mellem den gamle sensei og eleven i et utraditionelt og usædvanligt møde mellem to skæbner, der har meget til fælles, men også gemmer på mange hemmeligheder."
Når jeg så engang har fået læst begge bind, regner jeg med at skrive et blogindlæg omkring dem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar