onsdag den 28. december 2011

Chibi Gaffa

Således lyder det foreløbige navn til Grenås kommende animeforening. De har valgt "Chibi", fordi de starter som en lille forening, og "Gaffa" står for "Grenaa Anime Forening For Anime/manga fans". Jeg ved dog ikke lige, hvad de gør, hvis de skulle vokse sig større, men den tager de nok til den tid. 

Chibi Gaffa holder stiftende generalforsamling i forbindelse med deres første hyggearrangement. Det kommer til at foregå den første weekend i det nye år på Campus Djursland. Det koster 100 kr. at deltage, der vil fungere som kontingent. Det er muligt at overnatte, hvis man medbringer sovegrej. Der kan spilles både PS3, Wii og Xbox 360 såfremt folk medbringer spil og kontrollere. Folk er også velkomne til at tage anime og manga med. En af initiativtagerne til generalforsamlingen vil introducere spillet The Werewolves of Miller's Hollow, som er meget populært både til HAF, Kita og SVS.

Indtil videre ser der ud til at blive en 12-15 deltagere til arrangementet. Det var ca. det samme vi var til HAF's første event. Jeg kommer ikke selv til at drage til Grenå, men bor man i området, vil jeg opfordre til at tage derhen. Det bliver spændende at se, hvordan det kommer til at gå Chibi Gaffa. Det er godt at se, at der stadig dukker nye initiativer op, som føres ud i livet. Nu burde Østjylland også efterhånden være dækket ind, hvad angår animeforeninger.

Facebookevent
Facebookgruppe

Ingen kommentarer:

Send en kommentar