mandag den 16. januar 2012

3 events i uge 3

I den kommende weekend er der hele 3 muligheder for at deltage i et arrangement i miljøet. 

Obaa afholder en forsinket jule-camp og julefrokost. Det finder som altid sted i en spejderhytte, hvor man kan vælge at være en del af en madordning. Der står ikke så meget om arrangementet hverken på Facebook eventet eller deres hjemmeside. Der skal dog være pakkeleg, så alle bedes medbringe to gaver til ca. 10 kr. Derudover forestiller jeg mig, at weekenden vil byde på generel hygge og noget anime. Er man ikke medlem eller har klippekort til Obaas arrangementer, koster det 50 kr. at deltage. For 50 kr. mere kan man også være med i madordningen.

København's Anime Forening (KAF) afholder også et weekendarrangement. Der vil være en række quizzer, konkurrencer og turneringer - heriblandt Mand eller kvinde quiz kendt fra HAF. Prisen for deltagelse er 75 kr. og 25 kr. for en soveplads. Til eventet vil der være et gameroom og en biograf. Eventet starter med en cosplay walk kl. 15.00 fredag. 

Siden AniMangas start i maj sidste år, har der været nogle hyggeevents arrangeret af et par af brugerne forskellige steder i Københavnsområdet. Nogle har snakket om, at de synes, det er for langt at rejse, så nu har en sønderjyde - nærmere betegnet en Alsbo(?) - taget initiativ til at lave et arrangement i Sønderborg. Det foregår på lørdag (med mulighed for overnatning) på Sønderskov Kollegiet. Dagen vil byde på introrunde, lidt quizzen, lidt anime og evt. noget fælles spisning, ser det ud til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar