søndag den 14. april 2024

Anime 2023: Musikken

Normalt plejer jeg at highlighte det eller de bedste soundtracks, men der er slet ikke nogen, som har efterladt et indtryk på mig. Så denne kategori bliver udeladt i forbindelse med animeåret 2023. Det bliver derfor kun til en Top 3 OP samt en Top 2 ED. Det var et tyndt år på den musikalske side, må man sige. For god ordens skyld, vil jeg lige nævne, at udgangspunktet for såvel dette blogindlæg som de fremtidige om animeåret 2023, er de anime, jeg har set færdige og listet i oversigten her.


Top 3 OP


1. Skip and Loafer

Denne OP gør mig glad. Den muntre melodi og den fine lille dans i omkvædet fremtryller altid et smil på mine læber. OP'en passer bare så godt til serien. Den præsenterer de forskellige karakterer og giver os et indtryk af relationen mellem de to hovedpersoner og hver af dem som person.


2. Vinland Saga Season 2 OP2

OP2 runger tydeligere i mit hoved end sæsonens første OP. Den fanger Vinland Sagas tematik glimrende i den visuelle side med symbolik, men sangen passer også godt til.


3. Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Swordsmith Village Arc

Sangen er nice. Den har et godt beat og fungerer godt til at pumpe gang i energien, så man bliver opsat på at se serien. Det visuelle er forholdsvis generisk. Så derfor må den nøjes med en 3. plads. 



Top 2 ED


1. Skip and Loafer

Det her er en virkelig sød og hyggelig ED - en perfekt slutning på en episode af Skip and Loafer. Man føler sig og kommer til at se lige så tilfreds og afslappet ud som "katten".


2. Golden Kamuy Season 4

Sangen er upbeat og passer meget godt til serien. Det visuelle er dog bare panorering hen over avissider med karaktererne. Det er dog den eneste anden ED, som jeg husker fra 2023.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar