mandag den 14. februar 2011

Det var det event.

Der var både gamle og nye ansigter til HAF Event 13 - både yngre og ældre, og en god blanding af drenge og piger. Jeg fik ikke snakket med så mange nye, men det virkede til, at alle hyggede sig og havde det sjovt.

Vi startede med at stille op ca. kl 16 og der kom faktisk en del og hjalp til. Det var rart, så vi havde alt klar til kl. 18 - troede vi. Vi kunne ikke hitte ud af check-in, så der måttes ringes op til sema og bede om hjælp. Folk tog det dog fuldstændig pænt, at de måtte vente lidt med at blive checket ind.
Fredag bød på Velkomst, Sandt eller Falsk quiz og konsolkonkurrence i Tekken. Sandt eller falsk quizzen var et nyt tiltag, og det blev modtaget godt af deltagerne. Jeg synes også selv, at det var sjovt at deltage. Det var et simpelt koncept, men det fungerede. Vi var 8, som fik fredagssushi - nom! Resten af fredagen brugte jeg på diverse bræt- og kortspil.
Lørdag bød på Dance off!, hvilket var en konkurrence i Dance Central til Kinect. Deltagerne holdt sig ikke tilbage, og der blev shaket og danset til den store guldmedalje - både af piger og drenge. Gamequizzen fik en god sjat deltagere. Selv sprang jeg over og snuppede en gang Ticket to Ride i stedet for. Bagefter var det tid til holdquiz. Ud af 50 spørgsmål svarede grupperne rigtigt på 19-26 spørgsmål. Mand eller kvinde quiz bød på "Neeeeeeeeeej!", "What?!" og "Yes! - Noes!" Vinderen havde 15 rigtige ud af 20. Kl. 22 var det endelig tid til det store opgør i foldbold. Der var flere, som havde snakket om den turnering i flere uger, måneder - ja faktisk siden sidste år. Det var så sjovt at høre, hvor meget nogle af holdene gik op i det. Efter omkamp/finale gik Team Gundam med sejren. Werewolves var igen populært om natten. Faktisk spillede de helt til kl. 6 om morgenen begge nætter. Det kunne jeg dog slet ikke holde til selv, jeg var i seng ca. kl. 2 begge nætter.
Søndag var stille og rolig. Folk var rigtig gode til at hjælpe med at rydde op, så vi var faktisk færdige før beregnet. Jeg var dog stadig temmelig træt, da vi kom hjem, men det havde været en god weekend.

4 kommentarer:

  1. Tsk tsk. Det var jo Team Gundam og ikke Tier 1 der vandt fodbold turneringen ^^

    SvarSlet
  2. Ups... fik læst forkert i Martins fine noter.

    SvarSlet
  3. Der var forhåbentlig ikke fejl i noterne?

    SvarSlet
  4. Nej, bare rolig Martin. ;) Jeg fik bare byttet om på numrene i mit hoved.

    SvarSlet