torsdag den 10. februar 2011

Så er det i morgen...

Der er gået over et år, men i morgen er det endelig tid til endnu et stort HAF-event. Jeg glæder mig meget, men jeg kunne selvfølgelig ikke lade være med at stresse lidt over det.
Lige nu er der tilmeldt 75. Normalt kommer der også nogle, som ikke er tilmeldt, men nogle af dem som er, bliver også væk af og til, så mon ikke det kommer til at gå lige op. Det plejer det. Vi havde sat et max på 120, hvilket vi ikke ser ud til at nå, men det er også fint nok. HAF har jo ligget ret øde det sidste stykke tid, så det var jo at forvente, at interessen/opmærksomheden omkring HAF er dalet.
Til dette event er der 2 quizzen, som jeg slet ikke har været involveret i. Jeg troede egentlig, at jeg ville have sværere ved at give opgaver ud, og blive mere stresset af at skulle følge op, men det har faktisk været okay. Det er faktisk ret rart at have mindre at tænke på. ^^ De to quizzer er også to helt nye tiltag, så jeg er ret spændt på at se, hvordan de bliver modtaget.
Det bliver godt at se folk igen, og der er ikke helt så mange ting jeg skal stå for, så jeg får faktisk også en god portion tid til bare at hygge mig og sætte mig ned med et brætspil. Ticket To Ride ftw ^^ We shall conquer both USA, Europe and the Nordic Countries! Muhaha...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar