fredag den 22. juli 2011

København's Anime Forening afholder sit første event.

Om en uge kan København's Anime Forening (KAF - de bruger ikke selv denne forkortelse, men jeg synes, at det er nemmere) åbne dørene for sit første event. Foreningen har eksisteret siden midten af maj i år, men dette er deres første rigtige arrangement.
Ligesom størstedelen af de andre københavnske initiativer har de fået lokaler til deres første event i Valby Kulturhus. Eventet varer fredag-søndag, og der er mulighed for at overnatte i selve kulturhuset, hvilket er en fordel. Det koster 75 kr at deltage og det er inkl. overnatning. Med denne pris lægger KAF sig i nærheden af priserne for store events i Herning Anime Forening. KAF har da også åbent skrevet:
Længe har os bag Kbh anime forening syntes der har manglet mindre weekend arrangementer i københavns området. Vores inspiration er kommet fra andre foreninger som Herning Anime Forening og Kita.

Dermed ser det ud til, at Sjælland nu igen får en forening, der jævnligt afholder weekendevents af mindre størrelse end J-Popcon og Genki. Weekenden vil bl.a. byde på Anime Rollespil, Super smash brothers Brawl turnering, Werewolf by Night, Improviseret Cosplay og Anime Jeopardy. Så der ser ud til at være en del forskellige ting på programmet. 

Det er altid spændende at følge en ny forening og se hvordan den udvikler sig. Desværre kan jeg ikke selv deltage i deres første event, men jeg tror, at det bliver hyggeligt, og jeg vil opfordre dem der kan, til at tage et smut forbi Valby næste weekend.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar