onsdag den 1. februar 2012

Cosplay walks i februar

På trods af at vinteren nu ser ud til at være kommet over os (i hvert fald i dele af Jylland), bliver der i februar afholdt mindst 4 forskellige cosplay walks (måske er der flere, men det her er dem, jeg lige fandt). De bliver arrangeret af privat personer over Facebook, og det virker til, at der er nogle faste grupper af personer, som kommer - eller i hvert fald folk, der ved hvad det går ud på. Der er nemlig utrolig lidt information, om hvad der skal ske til de forskellige walks. En af dem har ingen beskrivelse, en anden skriver bare "Så er jeg her igen, med en ny walk. Jeg vil, som jeg plejer, være der ca. 11. Jeg håber på, at se mange, der vil med". Et af arrangementerne har dog en lidt bedre beskrivelse: "Hey. Så er det på tide at jeg laver mit andet walk! Sidste gang var det i København og nu holder jeg det i Århus! :)

Alle er velkommen! ABJD ejer, cosplayer, freaks og photonørder.


Jeg regner med at vi mødes på bandegården i Århus kl. 12 og går lidt rundt i byen for at gøre byen usikker. Vi tager nogle billeder hist og pist.


Folk søger selv for mad og for at finde rundt. Man vælger selv om man vil følges med os andre eller om man vil lulle rundt selv.


Jeg håber at vi får en sjov dag.
" Det beskriver egentlig cosplay walks ret godt. Mit kendskab til dem er dog ikke så stort, da jeg kun har deltaget i en, men mit indtryk er, at det er en hyggelig gåtur måske forbi et par planlagte butikker og steder til at tage billeder.

Her er en oversigt over de forskellige cosplay walks og et link til deres Facebook events.
Lørdag den 11. februar: walk i århus
Lørdag den 11. februar: Cosplay walk (i København)
Lørdag den 18. februar: COSPLAY WALK ÅRHUS
Lørdag den 18. februar (endnu ikke fastsat): cosplay walk i rosengårdscentret (i Odense)

Mit indtryk er, at det især er de yngre fans, der bruger den her slags arrangementer til at mødes og holde kontakten ved lige. Det er uformelt og nemt at arrangere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar