onsdag den 22. februar 2012

HAF Event 15 er forbi.

I weekenden fandt ca. 50 glade anime- og mangafans vejen til Kulturellen i Herning til HAF Event 15. Der blev spillet - både på konsoller og med kort. Blyanterne fløj hen over papiret, og Comic Party gav gode råd. Der blev quizzet, sunget/nynnet og dystet i forskellige konsolspil. Som noget nyt havde vi surprise konsolkonkurrence, hvor der blev valgt random spil til alle runder. 

Selvom der ikke mødte så mange op, som vi havde regnet med, så dem der kom ud til at hygge sig, og det er jo det vigtigste. Der var også nogle nye ansigter iblandt deltagerne. De fleste var hvis blevet slæbt med af tidligere deltagere. 

Folk var gode til at hjælpe med at stille op fredag. Der var også nye gophere. Generelt var der flere nye der var involveret i forberedelserne og der var nye påfund i de planlagte events. Jeg er dog ved at have affundet mig med, at der nok ikke kommer nogen, som kan "overtage HAF". Så selvom det er trist, så stopper HAF nok, når jeg engang ikke har tiden eller lysten til det frivillige arbejde mere.Så indtil da er det bare at nyde de events der kommer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar