fredag den 6. maj 2016

8 dag til Haru-Con men nærmest ingen info

Om 8 dage løber den lille sjællandske con Haru-Con af stablen i Ølstykke. Der er dog stadig ganske lidt information ude omkring connen. Den har ikke en hjemmeside, men kun et event og en gruppe på Facebook. På eventet står der følgende:
"Haru-Con er en lille convention for Japansk populærkultur. Det kommer til at vare fra lørdag d. 14. til mandag d. 16. maj, omkring 48 timer, med events, paneler, spil, spilrum, samt cosplay, hvilket er en forkortelse for costume-play, altså at man klæder sig ud som fiktive karakterer
Connen kommer til at finde sted på Ungehuset Hampen i Ølstykke, det samme sted som Tomo-con var sidste år.
Billetter: https://billetto.dk/da/events/harucon
Priser:
weekend: 75kr
sovesal: 10
"

Ud fra dette vurderer jeg, at Haru-Con primært går efter folk, der kender til Tomo-con og tidligere har deltaget der - og derfor ved, hvad de kan forvente. Bag Haru-Con står nemlig en af de gamle arrangører fra Tomo-con, som har fundet nogle nye til at hjælpe til. 

For nye deltagere kunne det dog være rart med noget mere information - også selvom man ikke er en helt så kritisk congænger. Selvom der måske ikke er fastlagt et program (endnu), kunne man godt skrive noget mere om, hvad det er for nogle events, man vil afholde. Der har været snak om et cosplaypanel i gruppen, men er det hele fokuseret på cosplay? Og er der overhovedet en cosplaykonkurrence eller -show? Hvad er der i spilrummet - snakker vi elektroniske spil eller bræt- og kortspil?

Selvom Haru-Con ikke går efter at få mange hundrede deltagere, synes jeg stadig, at det er lidt for... afslappet (hvilket nok er den pæne måde at sige det på). Det kan også godt være, at det bare er mig, der er for kritisk. De skal jo bare mødes og hygge sig...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar