tirsdag den 2. april 2019

Japan og Sydkorea 2019 - del 4: planer for sightseeing i Tokyo

Når vi er i Japan, skal vi selvfølgelig ud at se og opleve en masse - og shoppe. Vi har 10 dage i Tokyo. Herunder vil jeg fortælle lidt om de steder, vi allerede på nuværende tidspunkt har planlagt at besøge. Jeg har delt dem op efter område.


Akihabara

Kanda Myojin og Imasa 
Kanda Myojin er et shinto shrine. Vi har opholdt os meget i Akihabara på mine tre tidligere rejser, men jeg har aldrig været klar over, at der er et shrine i området. Så nu skal jeg da lige hen forbi og kigge. Det hjælper også, at man lige ved shrinet kan finde Imasa: en traditionel cafe/tehus. 

@home café 
En virkelig gennemført maid café. De gør meget ud af, at alt er kawaii - også maden.

"Nørdshopping"
Selvom jeg ikke regner med at købe en hel masse anime og manga merchandise på denne tur, skal jeg stadig lige en runde de sædvanlige steder: K-Books, Kotobukiya (vi kalder den "den grønne"), Mandarake, Yodabashi Camera og såkaldte cubicles butikker. I cubicles butikker lejer folk en glasmontre, som de kan udstille og sælge deres gamle ting fra. 


Asakusa

Kaminarimon, Sensoji og Nakamise shopping street
Asakusas store attraktioner er Kaminarimon og Sensoji. I samme område ligger der også andre shrines og templer, som vi nogle gange går forbi. Vi har det dog med bare at kalde det hele plus Nakamise shopping street for Sensoji, fordi man lige så godt kan se det hele nu man er der. ^^; Nakamise har mange souvenirbutikker og meget street food.

Marugoto Nippon
Nyere stormagasin med en etage dedikeret til mad. ^^


Harajuku

Takeshita street
Når folk siger "Harajuku", er det typisk denne gade de reelt mener. Det er en hip shoppinggade med farverigt, nuttet og funky pigetøj og accessories. Der er dog også adskillige steder, der sælger crepés og andre lækkerier.

Cat Street
Shoppinggade med masser af tøjbutikker - også genbrug. Ikke helt så proppet med mennesker som Takeshita Street.

MAISON ABLE Cafe Ron Ron
All-you-can-eat running dessert cafe! I 40 minutter kan du spise alle de desserter, du kan nå at snuppe fra båndet.

Meiji Jingu
Meiji Jingu er et stort shrine lokaliseret i et roligt naturområde. Det er en mulighed for at se noget af "det gamle Japan" væk fra mylderet på Takeshita Street. 


Ikebukero

Sunshine City
Stort shoppingcenter. Sunshine City ligger også hus til PokéMon Center, Namja Town og et akvarium.

Wonder Palour
En mere "afslappet(?)" maid café. Udsmykningen er klassisk viktoriansk. Det samme gælder uniformerne. Kvaliteten af maden og desserterne virker lidt bedre. De går også meget op i deres te. Til gengæld er maden ikke pyntet på en kawaii måde.

Tokyo Hands og Loft
Tokyo Hands startede som en DIY-butik. De sælger dog også mange andre ting i dag. Tænk Panduro møder Bauhaus, Imerco, Matas og Elgiganten. Loft er konkurrenten. Tokyo Hands og Loft findes flere steder i Tokyo, men min plan er at besøge dem i Ikebukero.


Nakano

Nakano Broadway
Det skjulte Akihabara. Butikkerne sælger mere retro ting, og det hele er samlet i et stort center.


Shibuya

Hikarie
Jeg har valgt at prøve dette shoppingcenter i denne omgang, da jeg føler, at jeg er blevet for gammel til 109. XD

Myth of Tomorrow Mural og Shibuya crossing
Vægmaleriet findes på Shibuya station, så det skulle være nemt at gå forbi og se det. Man skulle også kunne se ud på Shibuya crossing derfra. Shibuya crossing kaldes også Shibuya scramble. Det er det store kryds lige ved stationen, hvor det siges, at flest mennesker krydser vejen, når det bliver grønt. 


Odaiba

Mori Building Digital Art Museum
Vi skal hen og se udstillingen Borderless skabt af teamLab. Det er en lysudstilling, som ser super fancy ud. 

Panasonic Center Tokyo
En blanding af showroom og teknologimuseum med interaktive muligheder.

The Life-Sized Unicorn Gundam Statue
Titlen siger vist lidt sig selv. Medmindre man ikke ved, hvad en Gundam er.... En Gundam er en stor robot. Mobile Suit Gundam er en enorm franchise i Japan med adskillige manga, anime og masser af merchandise. 

Shopping
Der findes flere shoppingcentre på Odaiba. DiverCity Tokyo, Palette Town og Venus Forte ligger nærmest sammen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar