onsdag den 8. december 2010

DKneko nede... permanent...?

DKneko har nu været nede i en uges tid. Men gad vide om det bare er nedetid eller om DKneko omsider er afgået ved døden..?

DKneko startede ud som nyhedsside med tilknyttet forum for nogle år siden. Dengang hed det dkneko.org. Ambitionerne var store i starten, men siden er det gået meget op og ned af bakke. DKneko fik hurtigt etiketten "københavnerforum" smækket på, da både de ansvarlige og langt de fleste brugere var bosat øst for Storebælt. Det var skam ikke, fordi jyder ikke var velkomne, men pga. rygtet valgte en del nok at holde sig væk. DKneko havde perioder med mange nyheder og måneder uden. Aktivitetsniveauet på forummet har også været meget svingende.
Siden DKneko skiftede til .net domænet er det bare fortsat ned af bakke. Mange af de gamle brugere er ikke fuldt med over på det nye forum, og der er kun kommet meget få til. Med domæneskiftet blev nyhedssiden droppet, hvilket egentlig var meget godt, for forum og nyhedsside blev aldrig ordentligt integreret. DKneko har altid lidt af nedetid. Nogle gange var det et par timer, andre gang flere dage. Det har nok også været med til at nogle har valgt det fra.

Nu er DKneko endnu engang nede. Spørgsmålet er så om det er permanent. Sådan som DKneko har været i det sidste lange tid, ville jeg ikke have noget imod, hvis forummet forblev offline, for det har sådan set været dødt (ubefolket) i lang tid, og havde derfor ikke noget at tilbyde, som ikke fandtes på andre danske fora. Efter min mening, er der ærlig talt ikke brug for endnu et dansk anime- og mangaforum, hvor der måske er 2-3 aktive personer på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar