tirsdag den 6. september 2016

Tegneserier indtager Industrimuseet igen

Art Bubble står for døren, og i denne omgang er tegneseriefestivalen vendt hjem til Horsens på Danmarks Industrimuseum. Sidste gang var jo en afstikker til Rundetårn i København. Art Bubble er stadig hovedsaligt præget af vestlige streger. Så det er mest et besøg værd, hvis man har en generel interesse for tegneserier og ikke blot manga.

Art Bubble får besøg af både udenlandske og danske tegneserieskabere. Heriblandt kan nævnes Brian Walker kendt for Basserne, Agnes Garbowska og Sara Richard kendt for My Little Pony, Kari Korhonen kendt for Anders And, Sussi Bech kendt for Nofret og Anni Lippert kendt for de frække blondinetegninger fra Se & Hør.

Jeg havde selv overvejet at tage af sted, men programmet virker lidt for tyndt til mig og mine interesser. Det består nemlig mest af signeringer og børneaktiviteter. Industrimuseet tilbyder nogle rigtig hyggelige omgivelser, men rummene er også forholdsvis små. Nogle vil kalde det intimt – andre klemt. 

Det er 5 år siden, at Art Bubble blev afholdt for første gang. Jeg deltog meget spændt det første år, men har ikke været af sted siden. Jeg føler nemlig ikke, at festivalen har udviklet sig det store. Jeg kunne dog forestille mig, at sidste gang i Rundetårn måske har været anderledes pga. de nye omgivelser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar