torsdag den 5. oktober 2017

Anime efterår 2017: del 1

Efterårssæsonen er så småt gået i gang. Det er dog stadig uvist præcis hvilke serier, der bliver tilgængelige mht. streaming i Danmark. Jeg vover mig dog stadig ud i at lave en Top 11 over de serier, jeg ser mest frem til her i efterårssæsonen. 


1. 3-gatsu no Lion 2 / March comes in like a lion 2
Jeg går ud fra, at sæson 2 fortsætter, hvor sæson 1 stoppede. Altså bør man ikke springe ind i historien her. March comes in like a lion havde en langsom opstart, men efterhånden som jeg fik set mere og mere af den, blev jeg gladere og gladere for den - både dens historie, dens karakterer og ikke mindst deres relationer til hinanden og udvikling. Jeg glæder mig derfor rigtig meget til at se mere.
Så Crunchyroll må godt lige tage og få annonceret hvilke områder, den bliver tilgængelig i. Wakamin Nordic har den, men jeg foretrækker stadig Crunchyroll.



2. Kujira no Kora wa Sajou ni Utau / Children of the Whales
Jeg læste en nyhed om denne serie for nogle måneder - måske endda et halvt år - siden. Den lød så interessant, at jeg allerede dengang satte den på min Plan to watch list. Det sker ret sjældent. Nu har jeg så fået set en trailer, og jeg er vild med landskabsartworket. Det er en flot og dragende verden, som jeg gerne vil lære mere om. Den henleder mine tanker på Laupta - Castle in the Sky. Musikken i traileren herunder er også rigtig smuk. Det nuværende promobillede og beskrivelsen giver mig dog bange anelser. Please lad det her være en serie med noget gods i og ikke bare en haremsserie i en fantasyverden. 
Desværre ser det ud til at Netflix har købt licensen (i hvert fald i USA) og vil gøre den tilgængelig næste år.



3. Kino's Journey: The Beautiful World - The Animated Series
I 2003 kom Kino's Journey: en serie på 13 episoder baseret på en light novel serie. Kino's Journey: the Beautiful World - The Animated Series er så vidt jeg kan se, en alternativ udgave - altså en remake. Jeg er ikke bekendt med light novel serien, så for mig er det lige fedt, om det er en remake eller en fortsættelse. Jeg vil gerne se den ligegyldigt hvad. Jeg tror nemlig, at nu hvor jeg er blevet noget ældre, vil jeg sætte mere pris på stemningen og det filosofiske i serien. Jeg krydser fingre for, at der ikke går moe i den.
Crunchyroll har annonceret, at de streamer serien, men ikke i hvilke områder endnu.



4. GARO -VANISHING LINE-
Jeg tror godt, at man kan se Vanishing Line, uden at kende til de andre Garo-serier, da de foregår i forskellige universer. Jeg har i hvert fald tænkt mig at kaste ud i det, hvis den bliver tilgængelig. Jeg har dog min tvivl, da det ikke har været tilfældet med de 2-3 forrige Garo-serier. Vanishing Line ser ud til at byde på mystik, action og forhåbentlig nogle interessante karakterer - i hvert fald nogle der kan sparke røv. 



5. Just Because
Yush! En original anime! Det sker virkelig sjældent efterhånden. Det må betyde, at de har noget tiltro til serien. At det er et romantisk coming of age drama gør det bare endnu bedre. Billedsiden imponerer desværre ikke i traileren, men det kan jo være bedre i selve serien. Jeg kan også leve med halvdårlig animation, så længe historien er god, og der er nogle interessante og sympatiske karakterer.



6. Robomasters The Animated Series
Traileren - og især sangen i den - fik virkelig fyret op i mit "sportsanimehjerte". Det er heller ikke en sportsgren, jeg før har set i en anime. Det nærmeste er vel Robotics:Notes, hvor de også arbejder på en robot, men i en noget anden størrelse hvor serien også udvikler sig mere i en mørk retning.



7. Wake Up, Girls! Shin Shou
Wake Up, Girls! var min første rigtige idolanime. Samtidig gav den mig et knap så idealiseret billede af det at være et idol. Derfor kunne jeg godt lide serien. Så jeg regner med, at jeg fortsat skal følge WUG-pigerne på deres rejse mod stjernerne. Jeg er dog ikke begejstret for det nye character design.



8. Shoujo Shuumatsu Ryokou / Girls' Last Tour
Jeg fik lidt en Kino's Journey fornemmelse, da jeg så traileren. Disse to piger befinder sig bare helt alene hele tiden. Den virker også til at være lidt mere nuttet, men jeg synes, den skal have en chance. 
Serien kan ses på Wakanim Nordic, hvilket også var grunden til, at jeg blev opmærksom på den.



9. Inuyashiki
Det her ser ret underligt ud - og det er fra skaberen af Gantz... Det må jeg se nærmere på.



10. Juuni Taisen: Zodiac War 
12 krigere skal kæmpe mod hinanden, indtil der kun står 1 tilbage. Vinderen vil få et ønske opfyldt. Det lyder bekendt, og det er bestemt heller ikke, fordi jeg jubler af spænding over plottet. Der ser ud til at blive mulighed for noget god gedingen action. For mig kommer det dog også især til at afhænge af karaktererne. Hvis der er nogle, jeg finder interessante, kan jeg sagtens nyde en gang battle royal i nye klæder. 
Serien kan ses på Crunchyroll.



11. The IDOLM@STER Side M
Starmyu viste mig, at et af mine svage punkter er syngende og dansende bishounen. Ergo skal jeg da tjekke Side M ud, nu vi får en mandlig udgave af IDOLM@STER. Ikke at jeg nogensinde har set nogen af serierne med pigerne. ^^;
Serien kan ses på Crunchyroll.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar