torsdag den 26. april 2018

1 dag til J-Popcon

I morgen slår J-Popcon dørene op. Ja, faktisk er der under 24 timer, til at man kan hente sit armbånd. Selve connen åbner dog først i morgen eftermiddag kl. 16. Helt indtil nu har jeg faktisk haft det fint med, at jeg ikke skal af sted i år. Men nu hvor det er lige om lidt, det går løs. Så kribler det faktisk i mig for at tage af sted. Det handler nok også om, at jeg i den seneste uges tid er blevet eksponeret meget mere over for input om J-Popcon, folks forberedelser dertil og deres glæde over snart at skulle af sted.

I år bliver andet år i træk, hvor jeg ikke tager til J-Popcon. Sidste år savnede jeg det heller ikke bortset lige fra dagene, hvor connen foregik +/- et par dage. Derfor tænkte jeg egentlig, at jeg heller ikke behøvede komme af sted i år. Sidste år var beslutningen dog også i vennegruppen, at vi ville prøve og tage til Genki i stedet for. I år har jeg slet ingen conplaner.

Jeg vil dog ønske alle, der skal til J-Popcon rigtig god fornøjelse. ^^ Jeg glæder mig til at se billeder og video derfra.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar