onsdag den 23. januar 2019

Animeårti: 10'erne

Jeg ved godt, at vi lige er startet på 2019. Men. Når det engang rinder ud, afsluttes ikke bare et år men et årti. Jeg har derfor besluttet, at jeg til sidst på året vil se tilbage på animeårtiet 2010-2019. 
I skrivende stund er min tanke, at jeg vil uddele priser i forskellige kategorier. Hvilke det præcis bliver, må I vente med at se, men jeg har over 30 på tegnebrættet. ^^; Så jeg kommer selvfølgelig til at sprede mit tilbageblik over flere blogindlæg. 

Siden 2011 har jeg faktisk lavet tilbagebliksindlæg om det givne animeår. Min opsamling og prisuddeling har varieret fra år til år, og jeg har løbende udviklet på konceptet. Samtidig har jeg også forsøgt at matche det, så det passede bedst til de anime, der skulle bedømmes. 

Jeg har skimmet de gamle blogindlæg og SVS Tori Awards for at komme på kategorier. Jeg har dog ikke nærstuderet, hvem der var nomineret i hvad osv. Jeg vil nemlig gerne se, hvad der ligger forrest og klarest i min umiddelbare hukommelse. 

Der er også roste anime fra dette årti, som jeg endnu ikke har set. Det gælder f.eks. Steins;Gate og Tiger & Bunny. Det her kunne jo være en god anledning til at råde bod på det. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar