onsdag den 6. marts 2019

Anime vinter: del 2

Foråret nærmer sig, så lad os tage et sidste kig på vintersæsonen. Det har lidt været en skuffende sæson. Især når man sammenligner med vinter 2018, som både gav os A Place Further Than the UniverseDARLING in the FRANXXLaid-Back Camp og Violet Evergarden.

For at gøre det lidt anderledes end normalt, har jeg delt blogindlægget op i tre dele: ser stadig, på hold og droppet.


Ser stadig

Dororo
Episoder set: 8/24 på Amazon Prime Video
Dororo er fortsat en velproduceret serie. Den har sine spændende, interessante og rørende øjeblikke. Mit store "men" ligger dog stadig hos Hyakkimaru. Selvom vi nu er 8 episoder inde, og han har fået flere sanser tilbage, så mangler han stadigvæk personlighed.
Jeg kunne også godt tænke mig, at der mere fokus på hovedhistorien. Især fordi der løbende bliver teaset til den. Var der fra start lagt an til en episodisk serie i stil med f.eks. Mushishi, kunne jeg bedre acceptere det. Dororo er dog fra begyndelsen blevet sat op til at handle om, at Hyakkimaru skal vinde sine kropsdele tilbage, på den måde svække sin far og på et tidspunkt konfrontere ham. Som det er nu vil jeg nok give serien 6 eller 7 ud af 10.



Kaguya-sama: Love is War / Kaguya-sama wa Kokurasetai: Tensai-tachi no Renai Zunousen
Episoder set: 3/12 på Wakanim
Jeg har kun fået set en enkel episode mere, siden mit forrige blogindlæg om vintersæsonen. Episode 3 har da heller ikke ændret mit indtryk af serien. Så jeg vil sige, se en episode. Hvis du kan lide den, så se videre.



My Roommate is a Cat / Doukyonin wa Hiza, Tokidoki, Atama no Ue.
Episoder set: 7/12 på Crunchyroll
Det er egentlig ikke, fordi der er sket de store ændringer i de seneste tre episoder - og så alligevel. Når man ser på det fra hovedpersonen Subarus synsvinkel, er der sket en udvikling. Han er begyndt at lukke andre mennesker ind - ganske vist langsomt, men det sker.
Haru har også gjort en lykkelig opdagelse, som naturligvis også bragte et smil frem på mine læber. My Roommate is a Cat fungerer således fortsat som en god healing anime.



The Promised Neverland / Yakusoku no Neverland
Episoder set: 7/12 på Wakanim
God intensitet. Fortsat interessant og spændende historie. Stadig klart den bedste nye serie i denne sæson.
Der er nogle af karakterernes handlinger, som irriterer mig, men så minder jeg mig selv om, at de jo ikke engang er 12 år gamle. Det er børn vi har med at gøre. Så selvfølgelig vil de handle anderledes end voksne, selvom nogle af dem er særligt intelligente.




På hold

Magical Girl Spec-Ops Asuka / Mahou Shoujo Tokushusen Asuka
Episoder set: 4/12 på Crunchyroll
Mit problem med Magical Girl Spec-Ops Asuka er fortsat det samme. Det hjælper heller ikke, at animationen er so so... og historien formår ikke at opveje for det, selvom jeg kan se rigtig meget potentiale. Således skulle jeg tage mig sammen til at se både eps. 3 og 4. Fire episoder inde skulle jeg bare gerne begynde at leve på andet end potentiale. Så nu har jeg valgt at sætte serien på hold.



Droppet

Boogiepop and Others / Boogiepop wa Warawanai
Episoder set: 4/18 på Crunchyroll
Første episode i den nye story arc - altså eps. 4 - gjorde ikke det store indtryk på mig. Jeg havde lidt samme fornemmelse, som i de første tre. Så jeg tror simpelthen ikke Boogiepop and Others er noget for mig. Jeg synes, den er alt for langsom og kryptisk uden payoff.


Mysteria Friends / Manaria Friends
Episoder set: 2/10 på Crunchyroll
Allerede de første par minutter af eps. 2 satte en stor fed streg under min fornemmelse af, at Mysteria Friends ikke er noget for mig. Alt for meget monster girl fanservice.


The Price of Smiles / Egao no Daika
Episoder set: 3/12 på Crunchyroll
Sidst skrev jeg, at jeg ikke vidste, om jeg kom til at se videre på The Price of Smiles. Det blev et farvel. Jeg har simpelthen andre ting, jeg meget hellere vil bruge min tid på. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar