tirsdag den 4. januar 2011

Årets første HAF-event endelig fastsat!

I går fik vi endelig fastsat datoerne for årets første HAF-event. Det bliver således det 13. i rækken af "større" events - bare det nu ikke betyder uheld. Jeg tror aldrig vi har stablet et stort event så hurtigt på benene, som dette skal. Vi har ca. 1,5 måned til at planlægge og få styr på det hele. Heldigvis har jeg alle billederne til Mand eller kvinde quiz, så de skal bare sættes ind i den gamle Flash. Alt andet materiale skal dog laves fra bunden. Det lyder dog til, at jeg kan afsætte to quizzer til andre 100%. Det bliver både rart og underligt, tror jeg.
Det er snart et år siden vi sidst havde et stort HAF-event. Jeg håber virkelig, at vi kan få afholdt to store i år. Jeg satser på, at det andet store skal ligge sidst i august, men det kan måske gå hen og blive problematisk, når nu en del af os tager til Japan til sommer. Jeg må lige tage det op med resten af bestyrelsen til Skypemødet i morgen aften.
Det bliver godt at få gang i HAF igen. Indtil videre er jeg ikke afskrækket af den korte forberedelsestid. Jeg er ret sikker på vi nok skal nå det. Hele bestyrelsen kender jo rutinen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar