tirsdag den 3. maj 2011

Kun 2 dage igen

Nu er der kun to dage til vi endelig kan begynde at gøre klar ude i Holing. Det er skræmmende tæt på og dog så langt væk. Hele lejligheden er præget af, at vi nærmer os SVS. Der er det sædvanlige tårn af kasser i det ene hjørne af stuen. Hele det nye spisebord er fyldt med ting, der skulle gøres klar til connen. Der står spraymaling, og der ligger to stofbannere, bøllehatte, eventmapper og andre ting. På gulvet står der kasser rundt omkring samt en Wii og Gamecube kontrollere. Nå ja, der er også lige fire ruller papirsdug, som jeg selvfølgelig gik ind i kort efter, de var blevet lagt der.
Printeren har kørt på højtryk den sidste uges tid, og den kommer også til at blive brugt flittigt i løbet af connen. Vi mangler stadig de sidste farveprint, men der er en farveprinter på vej til Herning med GLS.

Det ser også ud til at vejret bliver med os i år. Sidste år havde vi regn og blæst, men nu er både DMI og TV2 Vejret endelig begyndt at love godt vejr til weekenden. Lidt skyet fredag, men solskin både lørdag og søndag - måske endda op til 20 grader. Jeg har læst på Facebook, der er nogen, som vil holde te party udenfor. Det bliver de nok glade for.

Kom nu, lad det blive torsdag aften. Jeg vil så gerne i gang med det hele. Det bliver også godt at se folk igen, selvom jeg så nogle af dem i påsken. ^^ Jeg er lidt spændt på, hvornår de forskellige gophere dukker op i løbet af fredag. Jeg har tidspunkt på enkelte, og der er også nogle der kommer allerede torsdag. Det er dog kun folk vi kender i forvejen.

Om 48 timer er vi i gang - og om under 70 timer er I i gang!

1 kommentar: