torsdag den 28. april 2011

8 dage til SVScon

I dag er der 1 uge og 1 dag til SVScon. For os arrangører er det dog kun 1 uge, da vi starter med at stille op torsdag aften. De sidste ting er ved at falde på plads, nogle ting kan dog først ordnes på selve dagen. Vi har modtaget vores armbånd, som i år har et lidt mere kreativt design. I går lavede Morten og jeg bannere til cafeteriet, så det bliver nemmere at finde Eventrum 1 og 2. Vi mangler dog stadig de sidste indkøb.

Det virker helt uvirkelig, at der er så kort tid til. Tiden er bare fløjet af sted. Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang med at afholde det nu. Det er så underligt at stå ude i hallen og tænke på, at om lidt over en uge, vil den være fyldt med over 600 glade mennesker - 100 mere end sidste år. En stigning vi slet ikke havde regnet med, da vi begyndte forberedelserne for alvor i januar-februar. Gad vide hvor mange, vi ville have været oppe på, hvis der ikke havde været Sakura Festival...

Det jeg glæder mig mest til, er nok bare at være en del af connen - se folk have det sjovt. Jeg glæder mig til, vi skal afholde events og se hvordan de bliver modtaget. Jeg håber, at folk kommer til at nyde weekenden, have det sjovt og få nye venner. Jeg krydser fingre for, at vi kan komme igennem en SVScon uden at skulle have folk på skadestuen. Please folk, tænk jer om.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar