onsdag den 21. december 2011

Fornyet Anime Kita bestyrelse

Anime Kita går ind i det nye år med udskiftninger på en del pladser i bestyrelsen. Der er kommet ny formand og kasserer samt nye menige bestyrelsesmedlemmer. Formanden, næstformanden og kassereren blev dog valgt uden afstemning, da der kun var en kandidat til hver post. Derimod var der en smule rift om de to sidste pladser i bestyrelsen, da der var tre der stillede op. De gav hver en lille valgtale om, hvorfor de netop skulle vælges ind. Bestyrelsesmedlemmerne blev valgt ind en af gangen. Så nu ser Kitas bestyrelse sådan ud:

Formand: Kenny Hansen (Nikkelmann)
Kasserer: Sascha Nielsen (Zarsu)
Næstformand: Casper Vangsted (Camavan)
Bestyrelsesmedlem a: Mads Nielsen (k4emic)
Bestyrelsesmedlem b: Mads Østergaard (Prime)
Bestyrelsessuppleant: Rasmus Andersen (Junder)

Størstedelen har været med i Kita i flere år men på mindre poster bl.a. i planrådet og chibirådet. Alle i bestyrelsen har også kontakter i flere forskellige andre organisationer i miljøet. Selvom der er kommet nye i bestyrelsen, vil jeg ikke kalde det et reelt generationsskift - måske et halvt. Jeg tror da også, at Kita vil køre videre på stort set samme måde. Måske rykker de store Kita Træf i nye større lokaler, selvom jeg dog ikke ved om det stadig er nødvendigt, nu hvor Huset er blevet bygget om. Der er godt nok stadig kun plads til 42 overnattende, men langt de fleste deltagere bor jo også i området og kan således tage hjem og sove.

Ud af Kitas flere 100 medlemmer var der dog kun 13, som mødte op til general- forsamlingen til trods for at så mange rent faktisk bor lige i nærheden. Der mødte også dobbelt så mange op til julefrokosten dagen før. Folk gider ikke deltager i de kedelige ting. Jeg synes, at det igen er tegn på faldende engagement, men Kita formår dog stadig at lokke nye medlemmer til - også et par, som gerne vil hjælpe til. Det virker dog til, at der kan være langt imellem dem.

Jeg ønsker den nye bestyrelse held og lykke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar