onsdag den 14. december 2011

Whut? Pladsproblemer?!

Da vi flyttede SVS fra Kulturellen og ud i Sportscenter Herning i 2010, havde vi aldrig troet, at vi ville komme i pladsproblemer derude. Dengang satte vi et max på 800 personer (mest for at have et), som vi ikke drømte om at nå. Vi var da også langt fra det i 2010 med 531 personer, men i år var der altså 751 deltagere på trods af, at SVS lå i samme weekend som Sakura festivallen. I 2012 bliver det ikke tilfældet, så vi regner med, at der kan komme endnu en stigning i deltagerantallet. Der er også stadig meget udvikling i miljøet, og der kommer hele tiden nye fans til. 
Der er skam masser af plads i sportscenteret, og der bliver da også holdt over dobbelt så store arrangementer derude. Men vi er gået hen og har fået problemer med et par lokaler. Vi kan f.eks. ikke bruge det store eventrum over cafeteriet om natten, da væggen ind til sovesalen ved siden af, nærmest er lavet af papir. 

Så for at gøre plads til flere mennesker og flere events, overvejer vi at inddrage 1-2 nye lokaler i sportscenteret. Der kommer også til at være en ny opstilling i multihallen. Det første udkast er blevet lavet, men i sidste ende falder det hele først på plads torsdag aften før connen, når vi begynder at stille op. ^^; Det er nu en gang nemmere, når man står derude med de fysiske ting, der skal sættes op.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar