søndag den 24. juni 2012

HAF 15,1: En masse velkendte ansigter

Dette HAF-kommatræf var kendetegnet af hygge og velkendte ansigter. Trods HAF's tilstedeværelse ved SVScon og uddeling af flyers til en god sjat mennesker, mødte der desværre ikke nogen nye op til HAF 15,1. Os der kom hyggede os dog. Der blev spillet PS3, Kinect og forskellige bræt- og kortspil. Jeg tror, vi var en 20-25 stykker eventet igennem. Der var en meget afslappet atmosfære og alle virkede til at snakke med alle. 

Noget der nok afholdt en del fra at komme er måske, at de stadig har eksaminer. Heldigvis havde jeg min sidste i torsdags, så jeg var fri og færdig til at kunne nyde weekenden. ^^ Jeg har dog fuld forståelse for dem, der valgte at blive hjemme grundet eksaminer i den kommende uge. I ønskes alle held og lykke. You can do it! 


Da vi ikke var så mange til dette event, havde vi kun et lokale vi ryddede til sovepladser. De sidste fire, som kom til, sov så bare rundt om bordene i et andet lokale, så vi ikke skulle til at rydde det op for meget bagefter. Derudover var der et rum til Kinect, og så sad resten ellers i et andet lokale, hvor spisning, tegning, konsoller og brætspil var samlet.Vi havde også en dvd med, hvor man kunne se anime på. Den blev dog aldrig sat til. Jeg tror, at de fleste helst vil være sociale, når de kommer til events. PS3 spillene Chainsaw Lollipop og Catherine tiltrak dog en del tilskuere, og det sidste spil gjorde også mange af tilskuerne til kommentatorer og rådgivere. Det er et puzzle dating sim spil, som faktisk har en okay interessant historie. Vi snakkede i hvert fald en del om, hvordan selve historien kunne hænge sammen, og de valg men skulle foretage.

Det næste HAF er Event 16, som finder sted den 7-9. september.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar