tirsdag den 12. juni 2012

Interviews

Her på min blog er I jo kommet med om bag HAF og især SVS i flere omgange i kraft af, at jeg er dybt involveret i begge ting. Mine beretninger om andre arrangementer er oftest baseret på mine egne oplevelser ved at deltage der eller det info, jeg nu kan snuse op rundt omkring på nettet. Jeg hører også af og til ting igennem mit netværk, men jeg plejer at vente med at kommentere på dem, indtil der er noget (jeg betragter som) officielt ude.

I mit første indlæg her på bloggen, skrev jeg:
Bloggen vil fokusere på, hvad der sker i det danske fanmiljø, (...) Jeg vil lade mine tanker om conner og arrangementer i fanmiljøet forme sig ved hjælp af tastaturet. (...) Nogle gange vil jeg måske også bare reflektere over random ting i forbindelse med en anime, jeg har set, noget jeg har oplevet eller et fænomen i fanmiljøet.

Mit mål er ikke at samle alle nyheder, men at udtrykke mine tanker (forhåbentlig) til glæde for andre.
Jeg kunne godt tænke mig at dykke mere ned i fanmiljøet og se det fra flere vinkler. Så jeg er begyndt at overveje at lave interviews. Præcis hvordan det skal foregå, ved jeg ikke helt endnu. Det nemmeste er helt klart interviews via mail, men jeg er bange for at gå glip af mange nuancer der. Derefter har jeg overvejet Skype - både chat og samtale. Det bedste ville dog være at mødes med personen/erne, men det bliver nok svært i de fleste tilfælde. Jeg forestiller mig dog, at det måske kunne lade sig gøre i forbindelse med nogle af de arrangementer, jeg deltager til. Nogle folk i miljøet ser jeg også privat, så det kunne også være en mulighed. Jeg har et par interviews i tankerne, da det drejer sig om personer, jeg allerede har kontakt til. Jeg er dog også åben overfor forslag både med hensyn til personer og emner til interviews. Forslag kan skrives i en kommentar til indlægget her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar