søndag den 17. februar 2013

Tanker om HAF 16,2

Egentlig ville jeg have lavet en eventrapport om HAF 16,2, men det endte med at blive et mere reflekterende blogindlæg.

Førhen havde HAF et stort event i januar eller februar, men da J-Popcon første gang valgte at rykke, hvilket jo var til februar, bestemte HAF sig for kun at lave et lille event. Alle var enige om, at de fleste nok ikke ville have råd til at tage til et stort event så tæt på J-Popcon. 

Af den grund havde jeg overhovedet heller ikke regnet med, at vi ville få helt fyldt op til det lille kommaevent, som vi havde her i weekenden. For selvom det er gratis at deltage, er der jo stadig udgifter til transport og mad. Så det var til stor overraskelse, at vi ramte loftet på 40 over 3 uger før eventet. Der kom så først 3 afmeldinger, men samme dag blev de pladser revet væk. For en lille uge siden kom der så endnu en afmelding, og den plads blev optaget på hvad... 10-15 min. O.o Til HAF 16,2 kom der også en del, jeg ikke kendte i forvejen. Jeg tror der var en 8 stykker, som deltog for første gang. 

Jeg ved ikke helt, hvad deres forventninger til eventet var. Hvis de forventede en minicon, er de nok blevet skuffet. Til de små kommaevents sidder vi jo bare og hygger os med forskellige spil - både elektroniske og traditionelle. Der er ingen planlagte aktiviteter i form af quizzer o.lign. Vi hjælpes også alle sammen med at stille op og rydde op bagefter. Jeg tror, jeg skræmte nogle af de nye væk, da jeg skrev, at der var fælles opstilling og klargørelse. De dukkede i hvert fald først op nogle timer senere, end de først havde skrevet på Facebook. XD 

Til dette event syntes jeg godt, man kunne mærke, at der var nogle grupperinger blandt deltagerne. Dels var flere af de nye ankommet sammen, og så er vi jo forskellige grupper, som har været med længe og derfor kender hinanden bedre. Det gør måske, at man opholder sig lidt mere opdelt, men alle så nu ud til at hygge sig, så jeg ved ikke, om det nødvendigvis er noget dårligt. Når man er næsten 40 mennesker, kan man jo ikke sidde og spille eller snakke alle sammen hele tiden. De fleste vil jo "finde sammen" med dem, de snakker bedst med eller kender bedst.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar