fredag den 13. februar 2015

Til J-Popcon for 1. gang og som gopher

Mit næste optaktsinterview er med Mickel på 21 år, som bor i Århus. Han har været interesseret i anime og manga i 6 år. Det er første gang, han har valgt at begive sig til J-Popcon. Samtidig har han valgt at melde sig som gopher.


Hvordan opstod din interesse for anime og manga?
Jeg startede i Pokémonmiljøet, da det dengang var, hvad jeg interesserede mig mest for. Det officielle danske Pokémonforum havde en hel afdeling til de anime/manga-interesserede, og der fandt jeg ud af, der fandtes langt mere end bare Pokémon.

Hvor længe har du været en del af fanmiljøet omkring anime og manga, og hvilke arrangementer har du været med til?
- 5 år
- Omkring 11 conventions fordelt på SVScon, Genki, KoyoCon og Shiroi-Con
- Lokale begivenheder: Kita, Anime Higashi, OBAA og HAF

Hvorfor har du valgt at melde dig som gopher til J-Popcon 2015? 
For at få erfaring med en større convention samt i håb om en god social oplevelse med andre gophere.

Har du prøvet at være hjælper andre steder?
Jeg har været hjælper eller højere oppe i hierarkiet til alle conventions, jeg har deltaget i, hvilket ikke før har inkluderet J-Popcon. :-)

Hvorfor har du valgt at tage til J-Popcon i år?
Jeg ønsker at opleve de fleste forskellige større conventions i Danmark som hjælper. På den måde kan jeg lære hvordan de forskellige gør tingene, og hvad de hver især fokuserer på. Desuden har jeg udviklet mig meget pga. andre conventions, så jeg faktisk nu kan holde ud at tage til noget så stort som J-Popcon. Det er jeg ikke sikker på, jeg ville kunne tidligere. :-)

Havde det indflydelse på dit valg om at melde dig som gopher, at du får gratis adgang og soveplads? Ville du have meldt dig, hvis du ikke fik det? 
Ja. Jeg betaler gerne en smule, selvom jeg er hjælper, men J-Popcons pris er langt over hvad jeg er villig til at betale. :-)

Hvor meget ville du være villig til at betale?
100-150 kr. om nødvendigt – men helst mindre. :-)

Skal du følges med nogen til J-Popcon? 
Nej - men jeg er sikker på jeg møder mange, som jeg kender. :-)

Hvornår regner du med at ankomme til og tage fra J-Popcon?
Jeg regner med at være til connen kl. 14 fredag til kl. 18 søndag. Jeg ville gerne blive længere, men den sidste bus kører kl. 19. :-)

Hvilke informationer om gopherarbejdet har du fået på forhånd?
Typiske gopherarbejdsopgaver, dvs. vagt (og hvilke områder), hjælp til arrangementer og konkurrencer samt forefaldende arbejde og let oprydning. Dette står på hjemmesiden.

Så der har ikke været yderlige kommunikation fra J-Popcons side omkring gopherarbejdet? Har du heller ikke fået en vagtplan?
Ingen vagtplan endnu. Vi har dog fået opdateringer, navnlig vedrørende at vi skulle sende børneattestblanketter, og at vi skulle udfylde T-shirt størrelse.

Hvordan er dine forventninger til gopherarbejdet?
Travle stunder en del af tiden, men også mulighed for fritid. Desuden mulighed for socialisering med andre gophere. :-)

Hvordan tror du, det vil være at være gopher til J-Popcon sammenlignet med de andre steder, du har været hjælper?
Hårdere. Der er rigtig mange mennesker samlet på et sted, og de skal tages hånd om. Jeg har hørt, at alting er meget mere fyldt, f.eks.

Hvordan er dine forventninger til connen generelt? Hvad ser du mest frem til og hvorfor? 
Jeg er spændt på at kigge rundt for at se, hvad der foregår på lige J-Popcon med den størrelse, den har. Desuden ser jeg meget frem til gopherarbejdet, da det især er erfaringer derfra jeg er interesseret i. :-)

Hvad synes du om temaet?
Jeg synes, det er fedt, at der er et tema, hvor man også blander traditionel kultur ind. Mine personlige interesser ligger dog andre steder, så det er ikke noget, der fanger lige netop mig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar