tirsdag den 11. august 2015

Livstegn - hjemme fra Japan igen

Jeg er hjemme! Eller jeg kom sådan set hjem til Danmark i onsdags om aftenen - men jetlag, mangel på energi etc. og pludselig var det blevet tirsdag. ^^; Hovsa, tiden flyver.

Det her bliver da heller ikke det store blogindlæg. Jeg vil sådan set bare puste liv i bloggen og give tegn til, at der snart begynder at komme blogindlæg fra mig igen jævnligt. Der er faktisk gået en hel måned, siden jeg sidst skrev. Sidst bloggen lå stille så længe, var sidst jeg var i Japan. Dengang i 2011 gik der faktisk også præcis en måned imellem mit sidste blogindlæg før turen og mit første, da jeg var kommet hjem. 
Denne gang har I dog fået lidt af optakten til min Japantur her på bloggen. Der skal også nok komme nogle indlæg her bagefter, men jeg skal lige have fundet ud af, hvordan de skal struktureres. 

Lige før jeg tog af sted begyndte animesommersæsonen så småt. Jeg har fået startet på tre serier indtil videre, og når jeg er kommet i gang med flere og får set lidt mere, regner jeg med at skrive noget om dem. Om det bliver et samlet indlæg eller nogle delanmeldelser har jeg ikke bestemt mig for endnu. Det specielle ved denne sæson er dog, at der kun er en fortsættelse blandt de serier, jeg vil se. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar