torsdag den 4. maj 2017

Ingen J-Popcon til mig i år

For første gang siden 2008 har jeg ikke været til J-Popcon. Og hvorfor var jeg så ikke med i år. Det skyldtes på ingen måde en dårlig oplevelse sidste år. PokéMon-temaet var virkelig veludført, og generelt forløb connen godt. 

For mig handler J-Popcon ikke længere om at møde nye mennesker. Det handler om at få en god oplevelse sammen med mine venner. Interessen for J-Popcon har være dalende i min nære vennegruppe over de seneste år. Da turen ikke er helt billig, planlægger vi den ofte 2-3 måneder før, hvor vi booker hotel og evt. fly. På det tidspunkt i år, var der ikke særlig meget info ude om årets J-Popcon - i hvert fald ikke nok til, at jeg ville forsøge at trække de andre med. Der manglede et stort trækplaster. 
Vi besluttede således, at vi i år ville prøve at tage til Genki i stedet for. Personligt har jeg ikke været til Genki siden 2012, hvor det foregik i Roskilde.

Helt op til J-Popcon 2017 havde jeg det fint med beslutningen om ikke at tage af sted, men i dagene hvor det foregik, må jeg indrømme, at jeg lidt savnede at være af sted. Billeder og video fra connen fyldte min Facebook, og jeg kom til at savne stemningen. Det var dog ikke decideret stemningen til J-Popcon men det at være af sted til con, jeg savnede. Min sidste con var J-Popcon 2016, så det er over et år siden, jeg sidst var af sted. 

Datoerne for J-Popcon 2018 er for nylig blevet offentliggjort. Jeg har da tænkt mig at sætte et kryds i kalenderen og følge med i, hvad der kommer af annonceringer. Det er bare ikke længere en selvfølge, at jeg skal af sted. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar