tirsdag den 23. maj 2017

Intet nyt om Kita Con

Ifølge Anime Kitas Søren skulle tilmeldingen til Kita Con være åbnet i går. Senest. Lokationen skulle også have været offentliggjort i går. Senest. Men der er intet nyt hverken på foreningens hjemmeside eller Facebook. 

Søren skrev dog også:
"Vi regner med at tilmeldingen kommer op senest den 22. maj, med mindre der opstår en uventet situation.
Altså er der vel opstået komplikationer. Den slags kan ske, men i så fald ville det stadig være rart med en udmelding omkring, hvad der foregår. Denne forsinkelse og fraværet af information om baggrunden for den, øger blot min og sikkert også andres skepsis over for Kita Con og Anime Kita. 

Hjemmesiden er også stadig fyldt med gammel information fra sidste års con. Siden med arrangører er opdateret - og her mangles der fortsat fire. Spørgsmålet er om de er blevet fundet, og siden så blot mangler at blive yderligere opdateret. Eller om Anime Kita fortsat er på jagt efter dem. 

Jeg er dog meget i tvivl om, om f.eks. reglementet for Artist alley og Cosplay er blevet opdateret til at matche Kita con 2017. Jeg tror det ikke. Jeg ved ikke, om Anime Kita har ladet de gamle informationer stå, for at folk kan danne sig et indtryk af, hvad Kita Con tilbød sidste år. I så fald må man regne med, at Kita Con i år bliver meget lig det samme. Lige nu synes jeg dog bare, at det skaber forvirring. 

1,5 måned før connen, burde der være mere styr på sagerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar