mandag den 1. maj 2017

God con - og fantastisk søndag

Som del af min optakt til J-Popcon 2017 lavede jeg et interview med Cecilie Rasmusssen, som skulle af sted for 6. gang. Her efter connen samler jeg op for at høre, hvordan hendes oplevelse så har været. Cecilie skulle deltage i en cosplaykonkurrence for første gang - Cosplay Craft Konkurrencen om søndagen, hvilket har fyldt meget i hendes conoplevelse. Generelt er Cecilie noget mere positivt stemt end Rikke Marie Faxøe, som var med i mit første "efter J-Popcon interview".


Hvad synes du så om dette års J-Popcon?
J-Popcon i år var rigtig godt. Der var styr på tingene – og at vejret var godt, hjælper jo også en hel del.

Hvordan synes du, at temaet fungerede? 
Jeg var ikke så meget rundt på connen i år, så jeg så ikke rigtig temaet.

Hvad var din bedste oplevelse til J-Popcon 2017?
Det var helt sikkert, da jeg var med i craftsmanshipshowet søndag. Det var en emotionel rutschebane men en af mine bedste oplevelser til en con nogensinde. 

Havde du nogen dårlige oplevelser?
Kun min egen panik inden showet søndag – men alle omkring mig var så søde, at det ikke varede længe.

Hvad synes du om lokalefordelingen? Altså hvordan de forskellige lokaler blev udnyttet. Passede det, der var placeret i dem til det? Osv.
Jeg var næsten ikke rundt på connen i år, så jeg ved det faktisk ikke. 

Hvorfor var du ikke rigtig rundt på connen?
Nogle omvæltninger i mit liv gjorde, at jeg var nødt til at arbejde på mine kostumer i weekenden, så jeg var ikke på connen så mange timer om dagen, og det gjorde også, at jeg tilbragte meget tid i 18+ hvor jeg slappede af. 

Hvad synes du om, at check-in var rykket helt ned bagerst til venstre i indgangslokalet, hvor Community Corner tidligere har ligget?
Det fungerede super godt og åbnede rummet op resten af weekenden. Jeg ved ikke, hvordan det fungerede med køen, da jeg altid henter mit armbånd tidligt fredag.

Hvilket område kunne du bedst lide på connen og hvorfor? 
Jeg kan rigtig godt lide, at Artist Alley har fået lov til at udvide så meget – det var rigtig rart.

Så det fungerede godt med Artist Alley i et lokale for sig selv?
Ja, det fungerede rigtig godt. jeg havde mine bekymringer inden connen, men i sidste ende fungerede det fremragende.

Hvilke events deltog du i, og hvad syntes du om dem? Hvad var dit yndlingsevent?
Jeg så en smule af koncerten fredag, J-fashion modeshowet, hele cosplayshowet lørdag samt deltog i søndagsshowet. Mit yndlingsevent (ud over søndagsshowet) var modeshowet. Det er rigtig rart at se, hvordan der kommer flere deltagere til hvert år. 

Hvordan fungerede det i praksis med de reserverede pladser til Danish Cosplay Championship?
Det fungerede rigtig godt. Vi gik ind, lige inden showet startede og nåede knapt nok at se forvirrede ud, før vi var blevet vist hen til vores pladser.

Hvordan var det at være med i J-Popcons Cosplay Craft Konkurrence?
Da det var min første konkurrence nogensinde havde jeg naturligvis læst forkert på briefingen og måtte komme løbende – ikke engang halv færdig – til det obligatoriske navneopråb. Derfra gik det bare ned af bakke med fuld panik, indtil jeg kom ind til dommerne, der bare var de sødeste mennesker nogensinde. Dem, der stod backstage, var vidunderlige. Sjældent har jeg mødt så søde og hjælpsomme mennesker. Selve tiden på scenen var meget kort men storslået. Så det var en dag fyldt med op- og nedture, men i sidste ende en virkelig fantastisk dag og jeg er meget taknemmelig for at have kunne deltage. 

Har du så fået mod på at stille op i andre cosplaykonkurrencer?
Indtil videre skal jeg helt sikkert være med i J-Popcons craftsmanshipkonkurrence næste år men det er også det. At lave en sketch siger mig ikke så meget. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar