onsdag den 7. september 2011

Respons på Club Genkai

Jeg udtrykte mine tanker omkring Club Genkai til Allan på hans blog. Eftersom bloggen bliver skrevet på engelsk, valgte jeg også at kommentere på engelsk. Det viste sig, at jeg ikke var den eneste med disse tanker. Club Genkai har siden bestemt sig for at samarbejde med både Kameko (som åbenbart stadig lever) og København's Anime Forening (som nu ser ud til at have fået den officielle forkortelse: Anime KBH). Præcis hvordan dette samarbejde skal bringes ud i livet, skriver Allan dog ikke noget om.
Derudover svarer Allan, at ideen om Club Genkai blev skabt, fordi der ikke er regelmæssige events afholdt af nogen af de to eksisterende foreninger, og det er svært at få fat i information om dem. Han opfatter også Anime KBH som en forening fokuseret hovedsalig omkring anime og ikke de andre kulturelle sider. Med Club Genkai vil Allan gerne tilbyde en bredere vifte af eventindhold, som desuden skal være gratis at deltage i. Det koster 75 kr at deltage ved et stort event til Anime KBH.

Noget andet der adskiller Club Genkai fra Anime KBH er, at klubben også vil fokusere på at oplære conarrangører... så for mig lyder det lidt som om, at klubben skal bruges til at avle Genkiarrangører.. Det er faktisk en meget smart ide, men hvorfor ikke bare melde ud fra starten, at klubben er skabt for at Genkiarrangørerne kan mødes jævnligt og lokke nye arrangører til.

1 kommentar:

  1. Jeg vil udtrykke mine tanker omkring club genkai, nu efter jeg til dit sidste indlæg skrev om Anime kbh's tanker.

    Først og fremmes skal det nævnes at anime kbh's arrangementer ved siden af weekend arrangementerne er helt gratis, så det er lidt underligt argument.

    Der ud over syntes jeg det er underligt at i sin tid blev kameko og genki skilt ad da begge parter var enige om at en con var en con og kameko skulle koncentere sig om de ugenlige events så genki kunne om det ene årlige. Hvorfor overhoved ændre på det nu.
    Ja kameko virker godt dødt og er tæt på det, jeg er faktisk næsten sikker på at det her bliver dødfaldet af kameko med en ny klub.
    Men hvorfor så ikke havde hjulpet kameko frem for at starte noget nyt op.

    Jeg syntes ideen er dum at starte noget nyt op og det vil ikke gavne miljøet det store.
    Jeg er irriteret over at club genkai har taget de præcis samme mål sætninger som vi lige havde sat for Anime Kbh's fremtid hvilket gør der nok kommer konkurrence til verden selvom vi meget gerne vil undgå dette.

    Men jeg har selv også forstået på Allan dette bliver en club for genki arrangøre og nye der skal ind som oplæring, men hvorfor så ikke bare holde det til det. Så kunne det være kameko ville overleve.

    Jeg har givet allan et forslag på hans blog om hvordan vi måske kan køre det ved siden af hinanden hvor resterne af kameko bliver redet ved en fusion med Anime kbh hvor vi så sætter vores 2012 mål igang allerede nu.
    Jeg håber det bliver sådan så der ikke kommer konkurrence omkring det hele

    SvarSlet