onsdag den 28. september 2011

Djicon efterår aflyst

På lørdag skulle anden omgang af Djicon have fundet sted, men jeg endte med at aflyse det i går aftes.

Ved det første møde i marts blev vi enige om at lave et fælles forum lukket for offentligheden, hvor vi kunne fortsætte samtaler fra Djicon og nye emner. Desværre har dette forum ikke været til meget gavn, da aktivitetsniveauet har været ret lavt. Der er skrevet i alt 88 indlæg, hvoraf jeg er ansvarlig for 31, og de der har skrevet mest derefter har lavet henholdsvis 14, 12 og 9 indlæg. Det er selvfølgelig begrænset, hvor mange emner der er kommet op derinde, men forummet har ikke levet op til de forventninger og forhåbninger, jeg i hvert fald havde.

Til det første møde aftalte vi at gå efter at afholde Djicon igen lørdag den 1. oktober. Inden jeg tog til Japan, mere præcist den 19. juli skrev jeg på forummet, for at høre, om der stadig var opbakning til den dato. Der gik over en måned, før der kom et eneste svar på tråden. Det skete så efter, jeg havde sendt en mail ud til alle organisationer. Generelt fik jeg positive tilbagemeldinger herefter, så da lokalerne var på plads, sendte jeg en endelig invitation ud, hvor jeg satte SU til mandag den 26. september, fordi jeg ved, at det kan tage tid at samle en bestyrelse. AIO vidste jeg jo allerede kunne komme, da de skulle lægge lokaler til, men derudover var de fleste ikke særlig gode til at melde tilbage indenfor tidsfristen. Der var heller ikke en eneste, som havde besvaret tråden omkring kriterier for deltagelse i Djicon, så vi kunne finde ud af, om der skulle inviteres flere med end sidst. Jeg valgte at gøre det på den måde, fordi jeg følte, at det ikke kun var noget jeg skulle bestemme - men jeg kan da se, at det ville være meget nemmere.

Jeg føler lidt, at der ikke rigtig er interesse for projektet længere. Alle organisationer gik fra det første møde med datoen. Og ellers fik alle både muligheden på forummet og på den første mail til at svare, at de ikke ville have tid - hvilket kun en organisation svarede, at det var tilfældet for dem. I min mail, hvor jeg aflyste Djicon, har jeg så også spurgt, om folk overhovedet er interesseret i fortsat at holde møder, og om vi skal prøve at afholde noget i det nye år. Jeg forestiller mig, at vi kommer hen i februar måske marts, for planlægning af Djicon er en meget længere proces end jeg havde troet, det ville være. Der skal åbenbart også være en balance mellem at give folk tilpas svartid, så de kan nå at samle bestyrelsen, men heller ikke for lang tid, for så glemmer de det.

Nu må jeg værne mig med tålmodighed og se, hvad de melder tilbage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar