fredag den 10. april 2015

Lidt om SVS Tori Awards

SVS Tori Awards er et af de nye events til dette års SVScon. Tænk Oscars bare med anime og ikke heeelt så fancy. Desuden vil der ikke kun blive set tilbage på det sidste år men på den årrække, som SVS har været afholdt. Det vil altså sige, at anime'erne skal være udkommet tidligst i 2008 og senest i 2014 for at være med. Det blev nemlig besluttet, at det kun var afsluttede serier, der skulle med. Med inspiration fra Oscars er der blevet udvalgt 13 forskellige kategorier.

Vi har været en jury på 5 personer, som så hver har nomineret op til 3 forskellige per kategori. Det betød, at vi i hver kategori kunne komme op på maks. 15 nominerede. Vi kom dog højest op på 13. Derefter skulle der stemmes omkring, hvem vinderen i hver kategori skulle være. Det gjorde vi her i påsken, hvor vi holdt påskecamp. Juryen har således fundet alle sine vindere.

I tiden op til SVScon er det så deltagernes tur. Der vil løbende blive lagt afstemninger op, hvor I derude kan stemme på jeres favorit mellem de 5 nominerede, som juryen gav flest stemmer. Afstemningen i kategorierne Bedste historie og Bedste OP+ED er allerede afsluttede. Jeg håber, at der er en masse, som har lyst til at lege med; også selvom deres favoritter måske ikke lige er at finde blandt de nominerede.

Jeg synes i hvert fald, at det bliver sjovt og spændende at se, hvordan stemmerne fra jer fordeler sig, og hvilke vindere I vælger i forhold til dem, juryen har valgt. Jeg har bud på jeres vindere i flere af kategorierne, men der er også nogle, hvor jeg er i tvivl - især den der er i gang lige nu; nemlig Bedste animation.

Indtil videre har SVS Tori Awards fået en god modtagelse. Der er blevet givet mange likes til nyhederne på Facebook, og der er kommet positive kommentarer. Der er enkelte, som gerne havde set nogle andre anime blandt nomineringerne, men det vil man aldrig kunne undgå. Jeg er dog spændt på, hvor meget folk vil savne visse anime, når vi kommer videre til de næste kategorier. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar