torsdag den 16. april 2015

Til SVScon for 1. gang

Dennis Skibsted skal deltage til SVScon for første gang. Det er dog ikke hans allerførste con. Han var nemlig med til J-Popcon sidste år. Dennis er 20 år og fra Bøgballe ved Uldum, som ligger mellem Horsens og Vejle. 


Hvordan blev du interesseret i anime og manga? 
Jeg har været interreseret i primært anime, ligeså længe jeg kan huske. Det startede med Pokémon, og så gik det videre til Yu-Gi-Oh. Det førte til Dragon Ball. Jeg må have været omkring de 5-6 år, da jeg faldt over Pokémon. Så det var vel omkring år 1999-2000.
Fælles for alle serierne er, at jeg faldt over dem i fjernsynet uden at være helt klar over, hvad det var. Det var først, da jeg blev ældre, at det gik op for mig, at det rent faktisk hed anime.

Hvor længe har du været en del af fanmiljøet omkring anime og manga? 
Jeg begyndte først at cosplaye sidste år i forbindelse med J-popcon 2014, efter min kæreste havde introduceret mig til det. Jeg havde inden da længe drømt om at købe en stromtrooperdragt - men jeg vidste ikke, at det var muligt, og jeg vidste heller ikke, at det sociale miljø var så stort og fantastisk. Jeg ville ønske, at jeg havde opdaget det noget før.

Hvordan hørte du om SVScon? 
Ligesom at min kæreste fortalte mig om J-popcon og cosplay, så fortalte hun mig også om SVScon. Jeg er glad for, at jeg når at opleve SVScon en enkel gang.

Hvorfor har du valgt at tage med til SVScon i år? Hvilke overvejelser gjorde du dig, inden du besluttede dig for at tage af sted?
Jeg har fået af vide, at det skulle være en meget hyggelig og social con. Størrelsen på SVScon gør den nok mere "intim" og giver flere muligheder for at lære nye folk at kende. 
Den største overvejelse var nok, hvorvidt jeg skulle bestille plads i sovesalen eller ej. :)

Endte du så med at vælge en soveplads på connen?
Nej. Jeg lider desværre af en form for angst. Derfor endte vi med at bestille et værelse på et bed and breakfast lige udenfor Herning.

Skal du følges med andre end din kæreste?
Ja. Vi er en lille gruppe på syv personer, der tager afsted sammen. Så det skal nok blive hyggeligt.

Hvordan er dine forventninger til SVScon? Er der noget, du ser specielt frem til?
Jeg forventer helt klart en fed weekend, hvor jeg på den sociale front bliver lidt udfordret. 
Jeg ser især frem til cosplayshowet! Vi så det desværre ikke til J-popcon, så dette bliver mit første cosplayshow, og jeg glæder mig helt vildt til at se folk optræde. 
Jeg glæder mig også til at se dealerroomet og se, om jeg finder nogle fede ting dér. 
Med hensyn til events, så har jeg endnu ikke haft tid til at læse nærmere om dem.

Hvor meget betyder selve connens indhold for dig - altså hvad der er af faste aktiviteter, og hvad der er på programmet?
Events er en fed måde at blive mere social på, og en metode til at møde mennesker man ellers ikke ville. Af den grund ser jeg helt klart connens indhold som noget vigtigt.

Når programmet kommer ud, har du så tænkt dig at kigge på det på forhånd og udvælge nogle events, du gerne vil til, eller tager du det mere som det kommer under connen?
Jeg tager det mere, som det kommer under connen. Jeg vil helst ikke planlægge for meget, og så stresse over at skulle nå en masse forskelligt.

Hvad skal du cosplaye til SVScon?
Jeg skal være stormtrooper hele weekenden.

Hvorfor har du valgt at cosplaye? (fremfor at komme almindeligt klædt)
For at booste min egen selvtillid. :)

Hvad synes du om prisen for at deltage?
Prisen for en hel weekend er passende. Jeg tilmeldte mig ved tidlig betaling og betalte 225 kr. for weekenden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar