tirsdag den 23. februar 2016

Nyt om Anime Kitas con

Den 13. februar afholdte Anime Kita deres årlige generalforsamling. Ud over de gængse punkter som vedtægtsændringer og valg af nye bestyrelsesmedlemmer var den nye con også et emne. Anime Kitas bestyrelse besluttede i efteråret 2015, at Anime Kita skulle gå fra at lave to store foreningstræf: et om foråret og et om efteråret, til at lave en årlig con. Navnet på den nye con bliver Kita Con.

Kita Con vil i år blive afholdt den 5.-7. august, hvilket er to uger efter Genki. Connerne ligger godt nok i hver sin ende af landet, men mon ikke det alligevel vil smitte af på Kita Con, da det er det nyeste arrangement. Der er endnu ikke fastsat datoer for Kita Con 2017, men det bliver ikke i samme weekend, da man ikke ønsker at kollidere med Genki, som går efter at ligge den første weekend i august. 

Oprindeligt gik Anime Kitas bestyrelse efter at placere connen i efterårsferien. De noterede sig dog, at Geekcore ligger placeret der. Så jeg kan egentlig ikke forstå, at man har valgt kun at have to ugers mellemrum til Genki. 

Kita Con vil blive afholdt på Skansevejens skole, Skansevej 2, 9400 Nørresundby, da "Den er blevet set af Chriss og Mikkel fra bestyrelsen som vurderede den ideel til foreningens behov." Kilde

Det kommer til at koste 75 kr. at deltage, hvis man er medlem af Anime Kita. Et kontingent koster 150 kr. Er man ikke medlem, må man slippe 150 kr. for at komme med til Kita Con. Der bliver mulighed for at overnatte i sovesal men prisen for det, er endnu ikke på plads. Forslaget til generalforsamlingen lød dog på 25 kr. Anime Kita forventer, at tilmeldingen kan åbne i juni.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar