tirsdag den 1. marts 2016

Optakten til J-Popcon er gået lidt død

17 dage til J-Popcon

Da jeg i starten af februar begyndte at lede efter personer til interviews, så jeg kunne få gang i optakten til J-Popcon på bloggen, havde jeg regnet med, at jeg ville kunne holde optakten kørende frem til connen. Jeg må nu erkende, at det nok var lidt for optimistisk. Jeg skulle have ventet med at starte optakten. 

Jeg havde regnet med, at der ville komme nyheder ud, som jeg kunne skrive om, når jeg havde bragt mine planlagte interviews eller indimellem. Imidlertid har J-Popcon ikke spyttet nyt ud, som jeg føler, at jeg ville kunne skrive et helt blogindlæg om. 

Jeg overvejede så at lave nogle flere interviews i stedet for, men jeg vidste ikke rigtig, hvem jeg skulle hive fat i eller efterspørge. Nu havde jeg jo også bragt interviews med fire kommende deltagere, hvilket er en god sjat, synes jeg. 

På Facebook har en pige nævnt, at hun har fået af vide, at programmet skulle komme ud om en uges tid. Jeg håber, at der er hold i det, for så kan jeg jo lave et indlæg omkring det. Funny story... Genki (der foregår 4 måneder efter J-Popcon) har for nylig lagt et udkast til deres program op.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar