onsdag den 1. juni 2016

Anime sommer 2016: del 1

Ifølge kalenderen har vi årets første sommerdag i dag. I den anledning vil jeg kaste et første blik på den kommende sommersæson inden for anime. På oversigten i linket er der både serier, OVA'er osv. samt film. Her i indlægget vil jeg holde mig til serierne. Jeg har skimmet oversigten og har udvalgt 6 serier, som jeg godt kunne tænke mig at se. Jeg har været forholdsvis kritisk og valgt at se tiden nærmere an på en række serier, som så ikke er med i dette indlæg. Mine udvalgte serier er sat op alfabetisk.

Genrer: action, adventure, fantasy, drama
Studie: Liden Films
Hvorfor: Jeg så Arslan Senki / The Heroic Legend of Arslan, da den kom sidste år. Det var ikke en fantastisk serie, men den var spændende nok. Så jeg begyndte faktisk at læse mangaen. Jeg har læst alt, hvad der er ude af mangaen, så derfor undrer det mig lidt, at der allerede nu kommer en sæson 2 af animeserien, for den første sæson nåede nemlig længere end mangaen er. Det kunne betyde, at vi kommer til at få to udgaver af historien. Det kan dog også gå hen og blive spændende. Der er ikke særlig meget information ude omkring Fuujin Ranbu endnu, men mit gæt vil være, at den fortsætter direkte, hvor sæson 1 slap.


Genrer: drama, sport, slice of life
Studie: Zero-G
Hvorfor: Jeg har lige så stille udviklet en lille forkærlighed for baseballanime. Så selvfølgelig har jeg planer om at se Battery - som oven i købet bliver vist i NoitanimA-blokken. Jeg håber på, at Battery bliver Cross Game møder Honey and Clover. Det ville være drømmescenariet. ^^



Genrer: comedy, fantasy, slice of life
Studie: Pierrot Plus
Hvorfor: Jeg læser mangaen på Crunchyroll og synes godt om den. Karaktererne går godt i spænd, og der er både sjove, hyggelige og underlige yokai med. Fuzzy <3 Ud fra traileren ser animeserien ud til at have fanget essensen af karaktererne meget godt, men jeg er bestemt ikke fan af farveskemaet. Jeg havde forestillet mig noget mere a la Natsume Yuujinchoo.



Genrer: comedy, slice of life
Studie: ?
Hvorfor: Det er en prequel til Barakamon, som jeg rigtig godt kunne lide. I mit tilbageblik på animeåret 2014 har jeg både været omkring Barakamon overordnet, musikmæssigt og så blev den nomineret i Bedste persongalleri og Bedste kvindelige hovedperson. Handa-kun følger sensei i hans high school år. Jeg må indrømme, at jeg er lidt spændt på, hvordan serien vil gøre sig uden alle de herlige øboere, som i høj grad gjorde Barakamon til en fornøjelse.


Genrer: drama, romance
Studie: Telecom Animation Film
Hvorfor: Jeg savner lidt et solidt romantisk drama - og det håber jeg, at Orange kan levere. Jeg kan godt lide tegnestilen. Musikken i traileren sætter også en god stemning. Jeg har lææænge luret på, om jeg skulle kaste mig over mangaen, som er tilgængelig på Crunchyroll, men jeg besluttede mig for at vente på animeserien. Mangaen er afsluttet, så det giver mig forhåbninger omkring, at animeserien kan få fortalt en god historie med en ordentlig afslutning. 



Genrer: comedy, romance, slice of life
Studie: TMS Entertainment
Hvorfor: Jeg håber på at få en romantisk komedie af en art med et sjat drama. Ud fra musikken og stilen i traileren, tror jeg dog ikke, at den kommer til at stikke så dybt mht. personlig identitet, udvikling og spørgsmålet om, hvad man vil bruge sit liv på. Man kan dog håbe. Ligesom med Orange har jeg overvejet at læse ReLIFE-mangaen på Crunchyroll men har valgt at vente på animeen. ReLIFE-mangaen bliver dog stadig udgivet.



Det var så lidt om mine udvalgte serier i den kommende sæson - i hvert fald for nu. Skriv gerne en kommentar med, hvad I derude har planer om at se. ^^

Ingen kommentarer:

Send en kommentar