tirsdag den 4. oktober 2016

Sommersæsonen går på hæld

Det er godt nok længe siden min Watching liste på MyAnimeList, har været så lille som den er lige nu. Pt. står der kun fem animeserier på den - og jeg mangler kun at se den sidste episode af ReLife. Det sker nok i morgen aften. Derefter bliver den reduceret til fire.

På sin vis giver det dog god mening, at listen lige så stille er skrumpet ind den sidste uges tid. Sommersæsonen er nemlig ved at nå til vejs ende - og eftersom der bliver færre 2-cour serier, er det naturligt, at ens Watching liste vil skrumpe mellem hver sæson. 

De fem serier, der er forsvundet fra min Watching liste hen over den forgangne uge, var da også alle serier på 12-13 episoder. Alle undtagen en gjorde sig faktisk udmærket på den længde. Den ene, som ikke gjorde var Nejimaki Seirei Senki: Tenkyou no Alderamin / Alderamin on the Sky, som til gengæld virkelig har brug for en sæson 2... og 3... og måske 4... alt efter hvor hurtigt, den kan få afviklet den omfattende historie, som der lægges op til - og selvfølgelig antallet af episoder per sæson. 

Set i lyset af, at det siges, at sommersæsonen er "den svageste sæson", så synes jeg nu egentlig der kom nogle ganske habile serier ud af den. Jeg har i hvert fald følt mig fint underholdt hen over de seneste 3 måneders tid, når det kommer til anime. 

Efterårssæsonen er faktisk så småt startet op. Jeg er bare ikke begyndt på noget endnu, men nu rulles sæsonen jo også ud over en periode på 2-3 uger. Så når jeg engang er kommet i gang med, de serier jeg nu vil se, skal jeg nok skrive mit sædvanlige blogindlæg omkring dem. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar