søndag den 12. juni 2011

Genkis program er online

For et par dage siden lagde Genki deres program online. Der er dog stadig et par ting, som endnu ikke er offentliggjort. Nu hvor Genki er rykket til Roskilde, har de fået mulighed for at afholde flere events sideløbende, sådan ser det i hvert fald ud på programmet. Der bliver afholdt events følgende steder:
  • Main stage 
  • Small stage
  • Event Room
  • Game Room
  • Random
Random er forskellige steder rundt omkring på connen, og man skal se på et kort for at finde ud af, hvor det givne event finder sted. Der er både fordele og ulemper ved sådan en programkolonne. Det giver dem mulighed for at afholde et event et sted, som måske kun passer til det give event. På den anden side skal deltagerne til at orientere sig om mere og finder måske ikke derhen. Game Room er kun kun til spilturneringer, hvilket er meget naturligt. Event Room er umiddelbart præget af "kulturelle events" som lægger op til, at man skal sidde og lytte og lære ved at deltage. Small Stage byder på en større blanding af events, og jeg har da også svært ved at gennemskue, hvad de alle sammen går ud på. Main Stage er selvfølgelig til alle de store ting, der sker til connen så som cosplayshowet og velkomsten. Derudover er både "Cinema A" og "Cinema B" på programoversigten, men der står ikke noget ud for nogen af dem endnu. Det kan enten betyde, at der også vil være events i biograferne, eller at de putter bioprogrammet på selve conprogrammet.

Genki byder på en stor variation af events, så ud fra titlerne burde der være noget for enhver smag. Selvom der er kommet et program op, er der nemlig ikke nogen forklaring på de forskellige events endnu. Nogle kender de fleste i forvejen eller kan regne dem ud fra titlen f.eks. AMV making for beginners, Speed Meeting og Anime Dating Game. Der er også dem som efterlader en nysgerrig f.eks. This goes to 11, SceneSkræk! og Hitman.

Både fredag-lørdagnat og lørdag-søndagnat har Genki to aktiviteter kørende. Det ene er MAFIA!, som hvis er noget rollespilsagtigt noget. Fredag-lørdagnat er der også Otaku Hour og lørdg-søndagnat står den på Disco Rave.

Det store udvalg af events samt Genkis tidlige åbning (kl. 10) vil betyde, at man kommer til at gå glip af en del events, da der næsten hele tiden er 2-3 events samtidig, og selvom det foregår i sommerferien er det ikke alle, som kan være der til kl. 10.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar