onsdag den 29. juni 2011

2 dage til SommerCon

På fredag bliver Danmarks nyeste con skudt i gang kl. 12. Der er ret lidt kendt om connens indhold, og hjemmesiden har kun praktisk info om connen. Jeg har ikke lagt mærke til meget aktiv reklamering for den. Jeg tror dog, at dem der interesserer sig lidt for, hvad der sker i miljøet og dets udvikling, vil finde frem til info om connen. Det virker jo også som om, at connen skal bruges til networking. SommerCon har offentliggjort at forskellige initiativer og organisationer i miljøet vil være til stede til connen og afholde paneler. Det er dog det eneste, der vides om connens program. Jeg ser dog frem til at møde nye folk og gense dem, jeg kender. Det bliver spændende at se, hvordan connen udvikler sig.

Det koster kun 100 kr. at deltage, så det er til at overkomme. Vil man gerne spare pengene eller bare ønsker at hjælpe til, kan man melde sig som frivillig hjælper og komme gratis ind. Det er også muligt at overnatte til connen for 20 kr. ekstra. Connen bliver afholdt i Valby Kulturhus.
Indtil videre ser det ud til at der kommer en 90-100 mennesker. Der er 88 tilmeldte på Facebook, og eftersom eventet blev oprettet for nyligt, er det nok en meget passende refleksion. Og så plejer der tit at komme nogle i døren til sådan et event. Først troede jeg egentlig, at der ville komme flere, men der er faktisk flere faktorer der spiller ind.
  1. Connen blev annonceret sent, og rygtet spredte sig langsomt via WOM.
  2. Connen ligger en måned før Genki, som mange nok prioriterer finansielt. 
  3. Der er Roskilde Festival samtidig.
  4. Nu hvor der er danske repræsentanter til ECG i Frankrig, er der også flere, der tager derned.
  5. Der bliver stadig afholdt studenterfester.
Jeg tror dog stadig, at det nok skal blive en con god. Et arrangement behøver jo heller ikke være stort for at være godt. Det bliver sjovt endeligt at være til noget i København, som er på størrelse med store HAF events og Kita træf. Ellers har jeg nemlig kun været til J-Popcon og Genki. Jeg kom aldrig af sted til et af Kamekos weekendevents, dengang de afholdte dem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar