torsdag den 6. oktober 2011

J-Popcon omrokerer i DGI-Byen

Danmark havde en meget våd sommer, især i Københavnsområdet. Det førte til mange oversvømmelser i kældre og kældreetager, og DGI-Byen blev åbenbart også ramt. DGI-Byens kælderetage måtte renoveres, men nu forlyder det, at disse renoveringer ikke vil være færdige før J-Popcons afholdelse. Det betyder, at J-Popcon ikke kan få adgang til en del lokaler, som de havde sidste år. I samarbejde er J-Popcon og DGI-Byen kommet frem til følgende løsning:

"Den største ændring er, at J-Popcon i år udvider til Øksnehallen, hvor vores store scene placeres. Øksnehallen ligger ved siden af DGI-byen, og er større end nogen enkelt sal vi tidligere har haft til rådighed. Det betyder blandt andet at vi kan lave et endnu større cosplayshow end sidste år.

Forhandlerrummet overtager Idrætshuset (cosplayshow i 2010), og udvider markant. Der er langt mere plads i rummet, så vi kan undgå de lange køer fra sidste år. Garderoben flytter også til Øksnehallen, og er derfor samlet et sted, så vi undgår de problemer der var med garderoben i 2010. J-Popcons Game Room overtager den sal, der var forhandlerrum sidste år. Kælderetagen af DGI-byen, med undtagelse af Idrætshuset, vil være afspærret under hele J-Popcon."
På skrift lyder det måske meget godt. Der bliver et større cosplaysshow og et større dealerrum, men det betyder også et mindre gameroom og et stort eventrum mindre. Og så er der jo lige det med at afholde cosplayshowet i Øksnehallen. Jeg har aldrig selv været i hallen før. Størrelsesmæssigt er den større, men så vidt jeg har hørt, er den også fuld af søjler... Det hjælper altså ikke at have et større lokale, hvis halvdelen af tilskuerne alligevel bare har udsyn ind i en halv søjle. Så det bliver noget af en udfordring for J-Popcon at komme på, hvordan siddepladserne kan arrangeres så flest mulige kan se ordentligt. Jeg tror, det kunne gå hen og blive samtaleemnet efter J-Popcon 2011, når det gælder negative ting ved connen. Det er selvfølgelig nemt for mig at male fanden på væggen, men når de 4 søjler der på Valby Kulturhus' øverste etage har været til irritation i forbindelse med eventafholdelser i det lokale både i J-Popcons tid men også Genkis, så har jeg svært ved at se, hvordan de mange søjler i Øksnehallen ikke bliver det også.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar