tirsdag den 11. oktober 2011

Kita Træf 11.2 - den virkelig test for den nye bestyrelse

Det er godt nok ca. 10 måneder siden, at Anime Kita valgte en ny bestyrelse, men det var først for alvor i forbindelse med Kita Træf 11.2 at den nye bestyrelse stod på egne ben. De afgåede bestyrelsesmedlemmer har hjulpet med planlægning og afholdelse af tidligere træf, men denne gang har de nærmest ikke været involveret. Den nye bestyrelse og planrådet har altså måtte finde deres egne måder at gøre tingene på og løse opgaver og afvikle møder.

Til dette Kita Træf meldte jeg mig som vagt, men jeg følte, at informeringen og instrukserne omkring det var mangelfulde. Det gør det også sværere, at have en person der står for hjælpere og en person der står for receptionen hvor vagter så hører ind under - og en 3. der står for Bring and Buy, hvilket vagterne skal håndtere. Så jeg var lidt forvirret på nogle punkter. Jeg vil dog sige, at var man ikke indblandet i noget af det førnævnte, tror jeg ikke, at man som deltager ville lægge mærke til noget.

Den nye bestyrelse stod ikke kun overfor at afholde et Kita Træf, men et Kita Træf i delvis nye lokaler. Eventloftet og sovesalen fungerede som det plejer. Biografen var lavet om til et temarum, som denne gang bød på retro gaming. Receptionen og gameroomet var rykket i andre lokaler i samme bygning. Det var virkelig rart med en større reception. Gashapon var i det inderste rum af galleriet, og det yderste blev kun brugt til Bring and Buy. Bræt- og kortspil var nemlig rykket en etage op i nye omgivelser, hvor der var mere plads. På samme etage kunne man også finde StepMania, UltraStar og et hyggerum med borde og stole. Jeg synes, at de nye lokaler fungerede godt, selvom jeg dog mest opholdt mig enten på eventloftet eller i receptionen. ^^;

Alt i alt vil jeg sige, at den nye bestyrelse klarede det fint. De vidste også godt selv, at der var nogle ting, der skulle rettes op på. Og så længe man lærer af sine fejl, er det hele ikke helt skidt. ^^ Jeg hyggede mig til træffet, og der var sjove aktiviteter at deltage i. Det er nu altså godt at være til Kita Træf i Aalborg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar