søndag den 6. januar 2013

Tilmeldingen til SVScon er oppe.

I går åbnede SVScon for tilmeldingen, og den nye hjemmeside kom op. Folk på Facebook virkede til at være meget glade for det, hvilket var rart at se. ^^ Vi har forsøgt at gøre tilmeldingssystemet mere "pædagogisk" og nemmere at finde rundt i. Således er der nu indført et trin-system, så man kan følge med i, hvor man er i tilmeldingen og hvilke trin, der ligger bag og foran. Vi håber, at det vil gøre det nemmere for folk.
Hjemmesiden er blevet mere "clean" - sort og hvid. Jeg ved godt, at den ikke var køn sidste år, men den havde den info, man havde brug for. Vi håber desuden, at den er blevet nemmere at finde rundt på nu. Der er stadig info, som bearbejdes og vil komme ud løbende. Det gælder f.eks. info om Artist Alley, Fan events og Freestyle.

Dette er nok det mere officielle startskud for SVScon 2013. Det er nu, deltagerne kan gøre noget aktivt. Selvom jeg godt ved, at nogle sikkert er godt i gang med deres cosplays. Det indleder dog stadig den periode, hvor der er mest aktivitet SVScon og deltagere imellem. Der kommer til at være flere statusopdateringer på SVScons Facebook. Vi kommer også til at modtage mange mails med spørgsmål. Vi håber dog, at den nye opbygning af tilmeldingen kan mindske spørgsmålene dertil. 

I skrivende stund er der 61 tilmeldte. Ud af dem er 14 nye brugere, 10 er tilmeldt som gophere, 7 vil deltage i SVScosplayshow, og 42 ønsker en soveplads. Det overrasker mig ikke, at der er så mange gophere allerede. De første der tilmelder sig er som regel, folk vi kender, og folk vi kender, er for det meste gophere. ^^ Det var rart at få tilmeldingen op. Jeg er spændt på, hvordan det kommer til at gå den næste måneds tid, selvom vi nok først kan få et reelt indtryk af deltagerantallet efter perioden for tidlig betaling slutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar