mandag den 22. juli 2013

KōyōCons tilmelding er åben.

I weekenden åbnede KōyōCon for tilmeldingen. Umiddelbart ser connes tilmelding ud til at køre efter samme princip som SVS'. KōyōCon har dog en tæller, der viser, hvor mange tilmeldte og betalte, connen har. Når tilmeldingen til en con åbner, plejer der at strømme folk til, men indtil videre står KōyōCons tæller altså kun på 10. Det er meget få, men det virker heller ikke til, at kendskabet til connen i miljøet er særlig stort. Så det tager nok noget tid, før folk ligesom opdager, at tilmeldingen er åbnet. En måde at nå ud til flere på, er at oprettet connen som Facebookevent og lade alle invitere deres venner. Facebookeventet kommer aldrig til at afspejle, hvor mange der rent faktisk kommer til at deltage til connen, men det kan hjælpe med at gøre folk opmærksomme på, at connen eksisterer.

Oprindeligt meldte KōyōCon ud, at prisen for at deltage ville blive 150 kr. ved tidlig betaling. Det blev dog ændret til 200 kr. for en lille måned siden. Dertil kommer stadig 50 kr. til overnatning. Prisen blev sat op for, at de "kan give jer den bedst mulige oplevelse." - citat fra deres Facebookside. Præcis ved de ekstra penge kommer til at gå til, er dog ikke offentliggjort. Der kan være så mange ting, så jeg vil ikke give mig til at gætte. 
For nogen er 50 kr. ikke meget, men for andre betyder det en stor del. Dem KōyōCon muligvis vil tabe på denne stigning, er nok dem, der har siddet og været i tvivl om, om det ville tage turen til Grenå. Dem, der har bestemt sig for at deltage, ærgre sig nok, men de æder den ekstra halvtredser uden de store betænkninger. 

1 kommentar:

  1. Jeg er hvertfald 110% på at jeg ikke gider tage med til en con der koster så meget og som der er så lidt viden om når jeg kan tage til Kita i Aalborg for 169 (for et års medlemsskab + et måltid mad)

    SvarSlet