torsdag den 11. juli 2013

Status på projekt "Ældre" piger i fanmiljøet

Gah... jeg sidder lidt fast med mit projekt "Ældre" piger i fanmiljøet... Jeg har fået 10 interviews i hus, hvilket jeg er rigtig glad for, men jeg kan ikke rigtig bestemme mig for, hvordan jeg nu skal gribe selve skrivningen af indlægget an. ^^;
 
Først tænkte jeg på at lave en kort præsentation af hver af pigerne, men så er spørgsmålet, hvor meget og hvad skulle sådan en indeholde. Bagefter kom jeg også til at tænke på, hvad jeg efterfølgende ville bruge sådan en præsentation til i blogindlægget. Var der nogen grund til at have dem med...? Dernæst overvejede jeg bare at lave en liste med pigernes fornavne og deres alder, men hvad ville I læsere få ud af det...? Det virkede lidt for tyndt. Spørgsmålet er også, om der er brug for at give en introduktion til / præsentation af de forskellige piger. Hvis det ikke tilfører indlægget noget, er det jo bare ekstra fyld. På den anden side kunne det måske hjælpe med at huske, hvem der er hvem, når jeg kommer med citater. 

Dernæst er mit næste dilemma, hvad mit udgangspunkt for indlægget skal være, eller hvad man nu skal sige. Jeg har jo sådan set et udgangspunkt. Det var at få mere indblik i, hvordan "ældre" piger er blevet fans og kommet ind i miljøet. Det har jeg så også fået gennem de 10 interviews. Nu gælder det så for mig om at få det formidlet videre til jer læsere uden bare at lave ren opremsning. 
Jeg har også tænkt på, hvor meget jeg skal inddrage mig selv i indlægget. Jeg tror, det ville være fint at referere til mine egne oplevelser en gang imellem, men det hele skal jo heller ikke blive en sammenligning mellem dem og mig. Jeg skal ikke være fokus i blogindlægget.

Så I må altså værne jer med lidt mere tålmodighed. Der kommer til at gå et stykke tid før indlægget er klar til udgivelse. Når jeg rigtig kommer ordentligt i gang med skriveprocessen, kan det også være, at jeg kommer på flere spørgsmål til de forskellige piger, hvilket også kan forlænge processen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar