onsdag den 27. november 2013

SVScon rykker nærmere - 155 dage

Tiden nærmer sig lige så stille - tiden hvor SVScon nok kommer til at fylde en del på bloggen. 


Her op til jul regner jeg med at komme med et par indlæg om forskellige ting, og hvordan det står til med planlægningen. I starten af januar kommer tilmeldingen op, og derefter begynder hjulene for alvor rigtigt at dreje.
Da der for mange af jer andre på daværende tidspunkt stadig er lang tid til SVS, og i stedet kort til J-Popcon, skal jeg selvfølgelig nok få plads til nogle J-Popcon relaterede blogindlæg ligesom sidst også. 

I april plejer der virkelig at gå SVS i den. På det tidspunkt er vi forbi J-Popcon, omend conrapporten og evalueringen først vil falde her, nu connen er rykket to uger. På det tidspunkt er der også kun en måneds tid tilbage før SVS. Det betyder, at der også bliver flere interessante ting at skrive om. 

Jeg håber, at I synes og vil synes, at mine blogindlæg om SVS er interessante at læse. Jeg skriver dem jo ikke kun som rene reklamefremstød. Naturligvis vil jeg gerne gøre opmærksom på SVS - alt andet ville være mærkeligt, når jeg nu er hovedarrangør. Jeg skriver dog også indlæggene for at give jer et lille indblik i, hvordan det kan være at arrangere en con. Nogle gange er det også bare godt at få mulighed for at lufte de bekymringer, tanker og overvejelser, man måtte have.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar