onsdag den 22. januar 2014

100 dage til SVScon!

Da der i dag er 100 dage til SVScon 2014, tænkte jeg, at det var en fin anledning til at gøre lidt status - sådan offentligt her på bloggen altså.

Lad os starte med det I derude nok nemmest kan forholde jer til: statistik fra tilmeldingen. I skrivende stund er der:
  • 346 tilmeldte
  • 207 betalende
  • 228 folk, der vil overnatte, hvoraf 134 er sikret plads
  • 13 tilmeldte gophere (kom så folkens, flere gophertilmeldinger! ^^)
  • 26 tilmeldte til SVScosplayshow
  • 106 nye brugere
Til sammenligning havde vi på samme tidspunkt sidste år:
  • 241 tilmeldte
  • 99 betalende
Så vi er faktisk ca. 100 foran på begge de vigtige poster. Så hvis du er sikker på at kunne deltage, er det bare med at få dig tilmeldt og få sendt penge af sted, for det ser ud til at gå hurtigt i år. Det er især folk, der har brug for en soveplads, som jeg sender denne opfordring til - hvad enten det er i sovesalen eller på Danhostel. Jeg er 100 på, at begge dele bliver fyldt op. Spørgsmålet er bare hvor tidligt det sker i år. Så vent ikke for længe med at få betalt. ;) Det bliver også spændende at se, om vi kommer op på vores nye maks. på 1200. De sidste to år, hvor vi har ramt maks. på 1000 har der efterfølgende været yderligere efterspørgsel. Så man kunne da godt forvente, at SVScon 2014 ville komme over 1000 deltagere. 

SVScon 2014 er den 7. i rækken, hvilket man godt kan mærke os arrangører internt. Vi starter ikke fra bunden af, og nogle områder kan køre på rutinen, så vi i stedet kan bruge mere krudt på at udvikle nye initiativer. 

I år har vi indlemmet et nyt medlem i folden på eventteamet. Jeg har desuden også omstruktureret eventteamet, så det nu kører på en anden måde, som er mere tilpasset de enkelte medlemmer på teamet - både den måde de arbejder på, de events de bidrager med, og den tid de har til rådighed. Der er dog stadig nogle overordnede retningslinjer.

Jeg tror, at de næste måneder kommer til at gå skræmmende stærkt. Lige pludselig så er det blevet maj, og så står vi altså ude i Sportscenter Herning. Det er ikke, fordi jeg stresser på nogen måde - ikke endnu i hvert fald. Jeg synes faktisk, at jeg har været forholdsvis afslappet omkring planlægningen af SVScon 2014 indtil videre. Nu tænker nogle måske, at jeg så tager let på det og ikke laver noget, men i mit tilfælde, er det faktisk en god ting, at jeg nu har en mere afslappet tilgang. Jeg plejer at tage alt for meget på mig og bekymre mig unødigt (det med bekymringerne kommer nok alligevel, når vi er kommet tættere på... XD). I år har jeg lidt valgt at tage skyklapper på, og lade dem der er ansvarlige for de andre områder tage sig af det og blande mig mindre. Jeg KAN og skal heller ikke være alle steder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar