søndag den 3. maj 2015

Blandede følelser omkring SVS

Om fire dage begynder vi at stille op til SVScon... Om fire dage skulle vi faktisk gerne være i gang med opsætningen ude i Sportscenter Herning. På sin vis virker SVS både fjernt og uvirkeligt, og på anden vis synes det virkelig tæt på for mig. Jeg har nogle utrolig blandede følelser omkring, at det nu er ved at være nu... 

Der er stadig nogle ting, som jeg kan lave, inden opsætningen begynder. F.eks. skal jeg stadig have lagt sidste hånd på Afslutningsceremonien, hvilket indbefatter at lave videoer med billeder fra connen i 2008 og 2010 og lave cue cards. Så skal der også laves eventmapper - en til hvert medlem af eventteamet. Derudover er der diverse andre småting, som jeg ikke vil give mig til at remse op. 

Jeg har generelt haft det anderledes med SVS i år. Det skyldes nok primært, at det er sidste omgang, vi er i gang med. Dels har der været ting, som vi har valgt ikke at skyde en masse energi i, fordi det er sidste år. F.eks. er der ting, jeg har ordnet og fixet i stedet for at oplære andre i det, fordi det var nemmere i den givne situation, og fordi der ikke er nogen "næste gang". Dels har jeg også tænkt, at jeg virkelig gerne vil slutte med at give deltagerne en god oplevelse. Jeg har bare haft meget svært ved at finde på nye ting i år, føler jeg. Dette er måske også et tegn på, at det er passende, at jeg nu snart lægger kasketten - men det skal dette blogindlæg ikke handle om. 

Ud over SVS der fylder hos mig for tiden, har jeg også lige et renoveringsprojekt i hjemmet. I efteråret sidste år bestemte Morten og jeg os nemlig for, at vi ville have nyt køkken, og pga. de mange helligdage her i foråret, ville Morten kunne nøjes med at tage fri færre dage for at lave køkkenet. Her i weekenden er hele rummet blevet ryddet. Jeg genoplever således ungdomsboligens glæde med kun to blus og lidt bordplads, som i dette tilfælde dog er fordelt over to rum. Så det, at vi laver nyt køkken, fylder også meget hos mig, og det har været meget mere aktuelt end SVS. Det er måske derfor, at det kun har været sådan i bider, at det er gået op for mig, hvor tæt på SVS er. 

Man kan dog tydeligt mærke på Facebook, at connen nærmer sig. Der er flere og flere, som skriver på SVScons Facebookside, og skriver om SVS i de forskellige fanmiljø-relaterede grupper. Jeg ville bare ønske, at flere rent faktisk læste hjemmesiden for SVScon. Det bliver altså trættende at svare på de samme spørgsmål igen og igen (år efter år) med henvisninger til, hvad der står på SVScons hjemmeside. Desværre er det en tendens, som jeg bare har oplevet blive større og større - altså at folk stiller et spørgsmål på Facebook i stedet for selv at lede efter svaret. I nogle tilfælde er spørgsmålet også rettet til SVScon, men det er skrevet i en uofficiel gruppe eller et uofficielt event. Det får mig altså til at undres... Det er dog rart at læse, at folk glæder sig til connen. ^^ Det gør mig glad. Se, der har vi de blandede følelser igen.

På en måde ville jeg ønske, at det var torsdag i morgen, så vi bare kunne komme rigtigt i gang, og på en anden måde føler jeg mig ikke ordentligt klar. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar